FULLTANKAD!

Hejsan hoppsan! Ja, då va kläder framtaget tills i möra, svårt val! Långbyxor eller kortbyxor? Hm.... de blev knickers får vi se. Våga vägra kyla! Fast nu i kväll har faktiskt min värmedyna i sängen satts på, så nog är vi påväg mot hösten minsann.

Jag sov så himla dåligt i natt, låg bara och snurrade. Trots att ja va sjukt trött så vaknade jag vid 8 .... spelade lite på mobilen innan jag smög ner. Hux flux va alla vakna, innan klockan 9! Det är inte vanligt vill ja lova.

Mannen & Eve startade jakten på bilköp och fick tag på en i Kumla så efter frukosten drog de iväg och jag & Becka mös ner oss i soffan och kollade på tv en stund.

Fick myssällskap av bästa Vivvi 💖

Ja och så blev lyckan total! Fick ett meddelande från Eve : BILÄGARE 👍👍


Så en mycket nöjd och glad tjej rullade in på gatan! De hade lyckats pruta ner bilen några tusen oxå så de va ju superbra. Tänk att vi har så stora barn.....

Eve & Becka drog iväg till Gicka och visade upp bilen medan mannen duschade, jag plockade ner några vägar på uteplatsen och hängde in dom så de torkar ordentligt innan nedpackning för denna sommar....

Vi gjorde oss klara och for mot Ikea. Hade då tänkt köpa en byrå eller ett skåp till hallen uppe men som vanligt när vi tänkt nått och bestämt oss för att köpa nått så skiter de sej.... fanns inget med dom måtten vi tänkt. Så de va ju bara att hoppa det! Vi köpte ett skrivbord och stol till Becka och 4 hängande fönster lampor med tillbehör till Gicka i inflyttningspresent så hon blev nöjd. Hon hade föresten fått en elvisp av sin kusin Hanna i fredags, skitbra ju !

Efter en liten matpause intog vi Åhlens outlet. Mannen Eve & Becka drog till Jula ist så ja och Gicka flummade runt själva. Jag köpte äntligen mina tre apor, dom får ni se i möra. Gicka fyndade lite allt möjligt.

Avslutade vår tripp med ett besök inne på eko, jag köpte lite allt möjligt. Väl hemma plockade vi in allt och mannen satte igång att fixa el till lampan & dörrklockan och Becka satte igång att skruva ihop sin stol.

Och hon va riktigt duktig ska ja säga,,jag har ju inte tålamod med massa skruva och sånt så jag blev impad. Jag passade på att rensa en av mina ljuslyktor låda, och de blev superbra! Spar ju på allt som heter ljuslyktor men kan ju inte slänga så därav inköp av plast lådor 😁

Ja sammanfattningsvis kan ja säga att denna helg kommer jag leva lääääääänge på. Jag har tankat kärlek från älskade familjen, vi har hängt tillsammans, så nice!

Tack, god natt & jag älskar er💖

Gillar

Kommentarer