Full fart!

Go kväll!
Här äre full fart, eller de har varit men nu börjar tröttheten slå till.
Direkt efter jobbet for ja till VV. Det blev +-0, vilket ä himla skönt med tanke på den jättestora godisskålen svärföräldrarna hade framme när vi va där och som ja INTE kunde hålla mej ifrån🤢hihi!

Direkt efter vv for ja tillbaka till jobbet i ilfart då de va dax att va mä på ett föräldramöte. Va dock bara med på presentationen sen for ja hem.

Å de va ingen vacker syn... jösses! Får på riktigt spunk på att de aldrig kan plockas i diskmaskinen!! Och torka av bordet,  hur svårt ska de vara??
Funderar banne mej på att inte röra bänkar, bord och disk får vi se hur de blir!
Men de ä ju det att lyckas oxå, inte ta reda på nått... kan bli väldigt svårt!

Efter att ha sanerat så körde ja igång en maskin mä tvätt, denna gång blev de fina farmors tvätt då tvättstugan va upptagen igår. Tänkte att de ä smidigare att ja tvättar hemma....

Å så dök Gicka & Carl upp, de hade köpt kattleksak och hämtat nån färg till hennes bil. De dumpade även av Eve & May i Vivalla då de nattar hos May.

Detta ä väl liiite coolt! Dessa byxor som Gicka har på sej hade jag när jag gick i högstadiet. Minns de som igår! Fick ÄNTLIGEN ett par nya byxor av mor & far, o h va gjorde ja mä dom?
Klippte hål såklart, de va ju såååå inne liksom 🙊
Morsan fick frispel och tog byxorna och gömde dom. Farsan sa : så fattiga är vi inte så du ska gå runt med hål i byxorna.....😝
Dessa byxor såg ja inte röken av förens ja fyllde 30 ( tror ja) då fick ja tillbaka dom inslagna i en present.
Kunde såklart inte ha dom utan slängde in dom i garderoben och hitta dom igår när ja rensade, visade Gicka och hon tog på sej dom🤣🤣🤣
Lite kul ändå!

Becka lekte med Cornelia efter skolan, de va bra länge sen...de verkade ha kul iaf.
När hon blev hämtad for mannen & Becka till ica och till Sköllersta för att hämta äggen. Dock va de så trötta så vi får dela ut dom i möra.

Ja så kom den då, äntligen! Jultidningskatalogen, så nu ska sessan sälja igen. Tror att de blir sista året nu...
Så vill ni kolla och kanske köpa nå äre bara ni hör av er🙏😀

Avslutar nu innan ja somnar!
Har läst för sessan och fixat lite inför i möra.

Här kommer lite bilder på våra bebisar som idag blir 9 veckor....💕

Go natt!

Gillar