FORT GÅR DE.....

Hej hopp!

Men jösses va hände med denna söndag? Eller rättare sagt denna helg... Ännu en dag närmre bal, student & 18 års kalas, å stressen finns dag & natt. Har iaf gjort gästlista så ja kan börja beräkna lite på maten och så.

Dagen för övrigt har varit lugn. Becka & Henrik fixade frukost till oss, lyxigt att sätta sej vid dukat bord.

De drog ut och lekte & mannen drog iväg och greja med bilen. Jag njöt i soffan till HTG, röjde även av lite snabbt då vi fick finbesök... Gicka hade med sej Emma hem för övernattning. De båda fnissfiorna berättade och visade bilder från helgens bravader. Gicka blev ju tyvärr av med både bankkort och körkortet i fredags.... så irriterande och jobbigt! Men men, allt är anmält och spärrat.

Vid 14.30 körde ja Eve till Hallsberg, det va ju match dag. Jag åkte hem och duschade emellan. Fick med mej Becka & Henrik oxå. Och Gicka & Emma tog egen bil. Annso & Ahmet kom oxå och hejade, de va kul! Tack allihopa💛

Matchen gick tyvärr inge bra. De förlorade med 8-1 (tror ja) tur Eve gjorde ett gäng bra räddningar annars hade de blivit mer mål.

Efter matchen släppte vi av Henrik hemma hos sej och så åkte vi hem. Gicka och Emma va sugna på kokt korv med bröd så det fick de bli. Vi käkade och snick snacka en stund innan alla försvann till sina rum.

Ja ni, och nu äre dax att sova, så man är liiite pigg i morgon.

Tack & gonatt💙

Gillar

Kommentarer