FÖRSTA.....

Jajemän, idag blev de att pallra sej iväg till Sottern! Så nu är FÖRSTA båtturen till en ö gjord och FÖRSTA doppet för i år och det känns sååå himla nice! Hoppas bara att det blir fler sånna här dagar denna sommar.

Vaknade vid 7.30 i morse, tanken va från början att ja bara skulle åka med och lägga i båten & sen hänga med och lapa sol medans mannen & Becka fiskade, men de blev ändringar på det då solen strålade och värmen steg. Mannen väckte Eve & kollade om hon ville hänga med ut på en ö och de ville hon. Så då satte vi fart med frukost, packa ihop pyttlar och rulla ut båten från gården. Då kanske ni undrar varför Gicka inte blev med.... jo hon hängde med sin faster, kusin & farmor på en tripp till Ullared.

Vid 10.15 tiden landade vi på " vår" ö, som vi har längtat efter detta och som vi njöt!

Vi började med en gofika som Becka & jag köpte med från ica innan vi for, sen blev de fiske, sola & bada för hela slanten.
Lyckligt lottade är vi! Att få tillbringa ett gäng timmar till sjöss de är oslagbart!
Till och med jag och mannen kom i badet. Kan säga att de gick lättare ju längre dagen gick.
Älskar denna bild! Alldeles vindstilla och så Eve flytandes på en madrass, så vackert och rofyllt!
Det gick tyvärr inge bra och fiska för Becka, hon fick napp men de slet sej...
Eve fick en abborre nästan direkt hon börja fiska.

Vid 16 tiden började vi plocka ihop och fara hemåt. Det är verkligen sjukt tråkigt att behöva lämna och ännu tråkigare att packa upp allt....

Eve försvann upp på sitt rum och vi andra tog en fika ute i tältet. Ja och sen hände de inte så mye mer idag. Mannen & Becka for ut och cykla och jag började kolla kläder inför Riga trippen som bär av i möra.

Gicka kom hem vid straxt innan 20, hon va nöjd och glad & visade upp sina fynd.

Nu tackar jag för ni läste och önskar er en go kväll ❣

Gillar

Kommentarer