Fint besök!

Hej på er!

Idag har jag nog varit tröttast på denna vecka.... men va ju tidig uppgång😀

I dag fick vi fint besök till middagen!

Angelica kom hem och käkade med oss, hon fick även med sej en matlåta. Jag fyndade ju pajformar,skål & en kanna på köp & sälj idag så hon fick med sej en form & skål hem oxå. Eve valde en av pajformarna ja fått av fina farmor, så nu börjar vi samla till henne oxå 👍

Efter maten drog mannen på övning & Eve på träning. Gicka knallade hemåt innan regnet började ösa. Becka låg helt utslagen med huvudvärk redan när ja kom hem och de blev inte bättre,,ett tag låg hon och verkligen åmade sej. Tvingade i henne vatten & en alvedon så nu har hon förflyttat sej upp på sitt rum där hon & Eve hänger.

Jag har tagit de lugnt efter jobbet. Gjorde de vanliga arbetet med disk & tvätt sen la ja mej ute & njöt. Fixade käk och glodde på tv.

Började kolla runt lite på tatueringar, är så jädra sugen på en, eller flera till.... ska nog banne mej boka en tid😁

En sak har jag funderat på nu i afton efter att ha talat med en vän i telefon. Hur i hela livet är man funtad som förälder när man inte har någon som helst koll på sina barn? Nu har de förstörts så mycket både på skolgården & dagisgården. I morse kl 06.00 stod det ett helt gäng uppe vid kiosken... KLOCKAN 06.00 på morgonen, har man inte koll på sina ungar att de kommer hem på kvällen?? Nä detta gör så ja kokar sönder!! Ja ja, inget ja kan göra nått åt just nu iaf, himla retligt är det.

Nu ska ja sussa! Så ta hand om er & natti natti 💖

Gillar

Kommentarer