FART & FLÄKT !

Hej hallå!

Vilken fantastisk dag & kväll de varit, iaf vädermässigt😁🌞🌞

Direkt när ja slutade åkte ja till Sköllergården, hade ju lovat fina farmor en tur till ica maxi i kumla. Så de roade vi oss med. När vi väl va på maxi så kom hon på att de inte va den affären hon menade...de va Lidl hon ville till så de blev en tur över Hallsberg & Lidl oxå. Inga större fynd gjordes på vår tripp. Ja köpte en snygg t- skirt till mannen. Farmor köpte oxå en tröja & lite annat smått & gott.

Dumpade av farmor lagom till lunchen, så nöjd och glad va hon över att fått lämna hemmet en sväng. Men jag ska erkänna att det va rätt energikrävande.... inte för att de va jobbigt så men de velas, ältas, tjatas....hihi ni förstår nog va ja menar. Men glad farmor, glad Diana 😁

Väl hemma åkte fönster & altandörr upp och långbyxorna av! Intog stolen ute i solen en stund sen bestände ja mej för att gå in & sussa en stund. Men de gick inte, utan de blev lute HTG tills mannen kom hem. Vi kollade på gårdagens Robinson och sen bar de av till Willys för lite veckohandling.

Så denna dag känns de som ja bara har flackat runt 😂

Eve & May for på träning, sen träning idag. Så nu väntar vi mä spänning på hur dax de ska åka på onsdag... de brukar ju ha samling sjuuuukt mycket tidigare än matchstart....

Gicka for mä Ronja & tränade nu på kvällskvisten och vi andra bara va! Så nu ska ja snart slänga in handduken för idag, hoppas ni har haft de bra!

Kraaaam 💖

Gillar

Kommentarer