Ett val....

Hej på er i den ljuvliga värmen o h vilken underbar kväll!
Vill ju inte gå in men måste snart knyta mej....

Idag tog Jag bussen direkt in till stan efter jobbet. I Ekeby gick goa Linda på så vi snick snacka hela vägen in till Örebro, de va riktigt länge sen jag träffade henne😀❤️

Så himla smidigt att åka buss, kliva av vid sjukhuset, nära & bra!

Idag vare ju då den stora val dagen, återbesök på audiologen för min hörsel...

Visste inte riktigt vad detta möte skulle gå ut på men det var en genomgång om hörapparater....

Valet blev enkelt egentligen, kan ju inte ha något tätt i mina öron efter tiden på Lithells.... Får hörselgångsinflamation direkt så valet blev en liten & smidig sak.
Hon frågade oxå hur jag känner inför allt, ja hur känner ja?
Det är väl kanske inte nått jag känner att ja egentligen är sugen på men va ska ja göra? Blir ju tyvärr inte yngre och hon rekommenderar att ha hörapparat få hörseln kommer att bli ännu sämre ju längre tiden går. Så svaret blev väl typ att de bara är att gilla läget!
Så efter valet och genomgång av skötseln så bokades det in en ny tid i augusti och då får ja åka in och hämta den.

Efter detta möte hoppade jag på bussen hem igen.
Väl hemma så morsade ja på mannen som sliter med att måla de vita på husets framsida, jag gick in och bytte om och så blev de ett svalkande dopp i poolen och de va sjukt skönt efter denna svettiga dag. De har varit strålande sol och runt 30 grader varmt!

Becka har hängt m Tove hela dagen och Eve & Clara har hängt. De hängde med Gicka & kollade på fotbollsmatch nu på kvällskvisten.

Jag badade, njöt i solen en liten stund, gjorde rent poolen o h vattnade. Fixade matlåda till mannen och sanerade köket innan jag njöt en stund på altanen.

Nu blir de sängen och ladda om för ännu en smällhet dag i möra.

Kraaaam ❤️

Gillar

Kommentarer