Ensam onsdag !

Hej på er, ni kollar väl på fotbollsmatchen? Heja heja Sverige!!

Idag har de varit en dag med lite allt möjligt pyssel. Vaknade redan vid 08.30 så följde med Eve & May när de väl gick ner.

Idag vare ju då dax för tjejerna att åka på träningslägret på Åland som de har sparat pengar till.

Så vid 9 tiden kramades vi hej då och de for iväg. Själv hamnade jag i soffan kollandes på Rederiet en stund innan jag intog frukost för mej själv ute på altanen.
Så där mumsade ja för mej själv. Mannen jobbade, Gicka & Becka va i stugan & Eve pös iväg.

Tog ut sovsäckarna och allt annat som låg kvar i tältet. Hängde upp allt och när ja tog madrasserna så va de väldigt blött under den ena.... och så vare massa godis klet så de va ju bara att köra igång och torka av botten. Så jäkla varmt men lika bra att få de gjort.

Så fix, plock och framförallt njutit i solstolen🌞🌞🌞🌞

Helt plötsligt drog det in kolsvarta moln på himlen så plockade ihop sovsäckar och började plocka ihop tältet som blåst torrt.

När mannen kom hem fixade vi iordning oss och for mot M- berg. Köpte lite gotti på bolaget, hämtade ut medecin och gick till eko. Kvällsmaten intog vi på max. Så himla mysigt att åka och titta runt lite med min käresta.

Väl hemma blev de till att packa upp de vi köpt och så blev till att slå på tvn.

Vi väntade på Gicka dom åkte från paradiset straxt efter 19. Tyvärr hamnade hon i bilkö då en lastbil vält så hon kom inte hem förens efter 22.... stackare!

Eve har det bra på Åland, de sitter hela laget och kollar på fotbollsmatchen.

Nu äre förlängning så ja tackar för idag och hejar vidare.

Kraaam ❤

Gillar