Energitjuvar!!

Ja jag är faktiskt Irriterad, irriterad på folk som suger energi, på folk som vänder kappan efter vinden, på folk som tuggar skit, på folk som göttar sej i andras misstag.... Ja listan kan göras lååååång!
Det är jobbigt att inte kunna vara den person man egentligen är, för bakom varje litet hörn står en tyrann, en tyrann som är så falsk  så om du bara visste! Vem kan man lita på? Ja inte 17 är det många inte, lätträknade är dom de kan ja lova. Men är tacksam över att ha " några" att lita på till 100 % än falska som bara är ytliga och suger, japp så är det!

Annars då? Nu har ja fått spytt lite...
Min natt va ju inte den mest glamorösa kan ja ju lugnt säga....
Mannen i mitt liv som ja älskar mest av allt ( förutom mina tre 💗) pustar som en ja jag vet inte vad när han sover.... så fort han ligger på rygg så låter det om honom, och i natt vet ja inte hur många gånger ja puttade till honom....
han vände sej och lagom till att ja somnat så börjas de igen. Nä så i natt fick ja nog och tog mä mej kudde & täcke och slängde mej på soffan för att lyckas få några timmars sömn.
Å där låg ja och titta mej omkring, det blir ju en sån jobbig känsla , såg ju liksom spöken överallt😂😂, och stort äre ju jämfört mä sovrummet....men tillslut somna ja och ja hade inte ont i ryggen när ja vakna  = soffan bättre än vår säng. Vi måste verkligen köpa ny säng, det här är ju sjukt... haha!

Efter jobbet blev de till att städa, de är ju onsdag 👌😃
Så de grejades och fejades åt alla håll och kanter😃
När ja " vi" va klara så bytte ja om och gick ut på en lååång blöt och liiite kylig promenad.

Å det va så skönt! Att bara gå ut i skogen och rensa huvudet på allt som snurrar👊
Och ja gick, en bra runda med ett bra tempo ( tyckte ja ) ☺
Medan ja promenerade så drog pappan och sessan till brandstationen och tränade. Becka ville träna inför skoljoggen på fredag🤗

Ja sen blev de dusch, käk, tvätt och Idol. En soft och skön kväll med andra ord.
I möra äre torsdag , de går ju sjukt fort tycker jag 😜

Nu säger ja go natt 💕

Gillar

Kommentarer