En varm söndag!

Halli hallå!
Då har ännu en vecka på semestern susat förbi, och hur ska vi sammanfatta den tro?!
Kommer knappt ihåg va vi gjort förutom att jämrat oss över vädret....
Jodå, jag har haft ont och har fortfarande, va iväg till sjukgymnast och fick övningar, min mage pajade Heeelt med sån smärta så ja trodde ja skulle få åka in till sjukhuset och alkt detta för ett par jäkla pillers skull!
Mannen har slitit med måleri och småfix, vi drog även på en tripp på tu man hand, vi har hälsat på barnens kusin i Lindesberg och så har vi idag, denna väldigt varma & sköna Söndag ( tyvärr utan sol), va har vi gjort??

Jo höre ni, de blev ju stekpannebrödsdeg kvar från igår så direkt efter att ja kört igång en tvätt fixade ja frukosrbröd, ja frukost kanske va att ta i då klockan igen närmade sej 11 😜

Mannen, ja & Becka käkade sen for Becka ut och cyklade med kompisar.
Mannen satte igång och trimma gräset medan ja plockade och grejade lite.
Tvätten har torkat superfort idag så jag är 1 enda ynka maskin ifrån att vara tvätt fri, alltså tomt på tvätt.... Men de hanns inte riktigt då kvällen kom och i möra ska de mindre bra väder!

Mannen gav sej även på att klippa gräsmattan så nu äre så där himla fint igen när de är nyklippt!

Jag vilade, fixade mä tvätt, gjorde lite övningar för nacken, vilade, pratade med tjejerna, vilade.... Jobbigt vare!

Mannen tyckte vi skulle åka till Go glass i Hjortvarn å de tackar man ju inte nej till, så efter en snabbdusch va vi redo. Jag kollade med Becka om hon ville med men hon avstod och fick pengar till glass på Ica ist, hon hade för kul med kompisar.
Kollade även med Gicka men hon va inge sugen, hur kan man vara inte sugen på Go Glass??
Eve & Clara va ju inte hemma så de blev ja och mannen som for iväg, och de va många fler än vi som va sugna.....
Låång kö, men måste ändå säga att alla höll avstånd och upplägget inne i lokalen är så bra!

Vi lyxade med en stor glass. Jag brukar försöka att ta någon smak ja aldrig provat, men idag blev de såna ja kände igen och vet att ja gillar.
Gott och mysigt!

När vi kom hem satte mannen på takboxen, jag plockade in tvätten, vi fixade blommorna och sen blev de en fortsatt lugn & skön kväll ute på altanen i värmen.
Becka kom hem dyng svett och så himla trött, allt va fel. Vad vi än sa eller gjorde.... Börjar bli en känslig ålder oxå...

Nu säger ja Natti så hörs vi i möra ❤️

Gillar