En små seg söndag.....Men skön!

Ja så vart de söndag kväll igen.
Angelica sussar över hos Carl tills i möra så de ä vi andra här på Villagatan som har söndags myyys. Ni är saknade Angelica & Carl .

Ja sov ända till 8 i morse, behövde uppenbarligen det😮
Smög ner och fann en nyvaken man och en sovande sessa i soffan.  Vet inte när de kom hem igår kväll men de däckade även denna natt i soffan.

Vi käkade frukost sen röjde vi av på övervåningen, städade Beckas rum och bäddade rent i sängarna. Tvättade oxå ett gäng maskiner idag. Ligger efter igen, jag som tänkt att ja skulle försöka hålla tvättstugan tom..... Ja ja inte sysslolös iaf 😂

Vid 13 tiden packade Micke ihop Eves fotbollsgrejer och for till stan och plockade upp Eve. De käkade på MC innan matchen i Surahammar.
Matchen gick dessvärre åt skogen.....
Jag & Becka knallade upp till kiosken och har käkade.  Orkade inte laga nått och så behövde jag lite flott mat 😮😂

Lilla klantiga sessan förstod sej inte på den " konstiga" ketchup flaskan....så de sluta mä att hon sprutade ner hela sej... 😁😂

Efter vi käkat knallade vi ner till Ica och köpte lite mys till kvälla. Lovade Becka att vi skulle ha lite mys tillsammans då de inte blev något i fredags eller igår.

Becka spelade på paddan och jag kollade ikapp veckans HTG. Vid 16.30 for sessan iväg på veckans dans lektion och ja fortsatte med det ja ä bäst på : slöa!!

Fick sällskap av Sivan . Så mysigt mä en kurrande kisse i famnen 💗

Vid 19 tiden kom fotbolls ligan hem och dukade upp mä lite mys. Och här sitter vi fortfarande och hänger.

I morgon rullar vi igång mä en ny vecka.
Hoppas den blir bra och att vädret blir toppen.
Ha en go kväll!

Kraaaaam Diana 💙

Gillar