EN ONSDAG....

Ja men se där ja, dax att knyta sej snart. Idag har de varit en lugn dag, gick raka vägen hem. Tog en fika mä Gicka och sen blev de soffan för hela slanten. Kollade ikapp på HTG idag, så nu är ja uppdaterad, hihi!


Det är ju så vackert ute nu med allt som blommar, synd om alla allergiker bara.....

Becka hängde med två kompisar idag, först va de inne men sen drog de ut & cyklade, ett under att de kom hem hela... för fy 17 vad det har blåst idag. Jag fick gå ut och ta bort två av väggarna på vår uteplats då ja trodde hela skiten skulle blåsa iväg.

Slängde ihop lite käk som vi stressåt, Becka ville inte äta och Eve & May drog på träning så de blev Gicka & ja som åt. Mannen kom hem vid 17.30 & då var de dax att göra oss redo för föreläsningen som vi alla vårdnadshavare blivit inbjudna till. Det va bra uppslutning men låååångt ifrån alla föräldrar. Synd för alla som inte kom för det var verkligen intressant!

Visst har man ett hum om de som sker, men lååååångt ifrån 100% koll. Finns lite att kolla upp om man säger så. Det var iaf riktigt bra och Maria var en bra föreläsare. Hon har/ ska träffa alla elever i skolan och idag hade Becka träffat henne. Hon tyckte detta var jättebra och intressant. Ett viktigt ämne i dagens samhälle! Ja så slutade vår kväll, lite Robinsson och snack mä tjejerna och nu dax & sussa!

Kram på er 💖

Gillar

Kommentarer