En lördag helt i min smak!

Go kväll!

Hur har ni de en lördags kväll som denna?

Här äre lugnt, vi har precis kommit hem från familjen Granstedt där vi myst!

Tyvärr va vi så trötta allihop så de blev tidig hemgång....

Men mysigt hade vi, som alltid såklart!

Vi käkade tacos, spelade spel & bara va!

Innan samkvämet så hade vi de lugnt & skönt hemma. Becka & Wilma lekte & pysslade och jag låg i soffan och slöade medan mannen va och tapetserade hos Granstedts.

Angelica är hos Carl där hon även ska sussa äver och Eve & May for hem till May för övernattning.

Som vanligt när de ska grejas så får man sällskap av nyfikna Smilla...


I morse vaknade jag med ett ryck 7.20, tänkte att ja inte hört Gicka... hon jobbade idag mellan 7-10 så när ja vakna blev ja lite nervös ifall hon försovit sej..men hon va redan ivög!

Jag försökte förtvivlat att somna om men gav upp vid 9 tiden...drog på mej promenadklöderna och hävde mej ut på en mils promenad.

Å vad det va skönt! Tog den liiite längre rundan idag och de gick så bra och de va så skönt! Under tiden ja promenerade fick ja ett sms från mor som undrade om ja ville bli mä till Marieberg. Å de ville ja ju såklart. Då mannen va borta och ja inte hade nå bättre för mej så blev de så. Så direkt när ja kom hem hoppade ja in I duschen, hämtade Becka & Wilma och slängde i mej lite frukost. Å så bar de av....och vi va inte ensamma......
De fanns sååå mye fint som ja ville ha....

Men köpte inte så mye. De blev nya reflexvästar, inslagningspapper, present som Becka ska ge bort i möra och några doftljus såklart!

Gav mej även in på att införskaffa ny bh.... men gav upp! Är man vanskapt så ä man!

Mamma fyndsde ny matta, micro till farmor och lite annat smått & gott.

Vi va även inne på djuraffären innan hemfärden. Passade på att köpa kattsand och hundshampo för i möra ska han bli ren👍🏼


Ja ni så blev min helt oplanerade lördag! Så trevligt och mysigt. Vi bokade även bilhetter tills februari då Amaranthe kommer till Örrbro 👍🏼😀 De ska bli kul!

Avslutar med en fin bild på tjejerna och önskar er en go kväll!

Gillar

Kommentarer