En hemma dag!

Go kväll!
Här hemma har de varit lugna gatan hela dagen. Kan inte påstå att ja överansträngt mej precis.
Becka har kvicknat till och börjat att äta lite smått, himla skönt.
Tur ja bestämde att hon skulle vara hemma i dag oxå, de behövde hon. Det är dock svårt att veta om hon orkar hela dagen i morgon, vi får väl se.. 
Det är trots allt lite skillnad att vara hemma och kunna lägga sej och vila emellanåt.
Hon har iaf haft en lugn och skön dag. Hade ju lyxen att ha May här hemma så när hon vaknade och vi hade käkat frukost så spelade hon och Becka spel❤
Själv roade jag mej med de vanliga.... disk och tvätt. Bäddade även rent i Beckas säng så nu äre fräscht där och inga febersvettiga lakan🙊

Hann ju även softa i soffan och kolla i kapp lite på inspelat, riktigt skönt!

Vid 15.20 lämnade ja sessan och May och tog mä mej hunden på en promenad. De blev 1 timme iaf, gick till Mickes jobb och mötte upp resten av familjen. Gicka och Eve har oxå jobbat och ska jobba tills onsdag ( tror ja).
Försöker få dom att fatta hur bra de har de.... men de är nog mer sugna på lov dessvärre!

Älskar att gå ut på lång promenad med sölkorven..... han vill liksom inte och han försöker göra allt för att få gå tillbaka hemåt. Idag satte han sej ner ett flertalet gånger i ren protest 🤣 men ja gav inte med mej utan han fick vackert promenera med mej.
Behöver ja säga att de blev raka vägen upp i duschen med honom när vi kom in! Herre gud va skitig han blev, och så fastnar de massor mä grus vid tassarna.

Vi käkade tacorester i dag.
Gicka & Ronja skulle gå till gymmet men hamnade oxå vid matbordet. Gicka har ju då tyvärr fått för sej att vara vegetarian vilket ä liiiiite bökigt kan ja tycka! Hon åt flingor och mjölk medan Ronja mumsade lite tacos mä oss.

Älskar denna bild! På g till gymmet, fulla tallriken mä tack chips och så ä jackan på 🤣👌

Medan ja dukade undan så fixade Eve och May till Ozzy.

De vart inte riktigt klara för maskinen dog, men hen blev snygg ändå😁

Micke för ju iväg på nån övning som skulle hålla på till 20.00, men jag gav upp kl 21 då hade han inte kommit hem än....

Resten av kvällen blev lugn. Eve & May duschade Ozzy, så nu är han ren.  De va oxå snälla och åkte till återvinningen mä allt vårt papper/ kartonger så nu äre snyggt vid baren igen.

Nu ligger vi alla ( utom man) till sängs och är taggade för en dag i möra!
Kram & Go natt  ❤

Gillar

Kommentarer

JennaMaidens
JennaMaidens,
Du kan få med dej Sune på promisar , han älskar och gå 🤗😂
nouw.com/jennamaidens