EN FREDAG....HELT ENKELT!

Halloj alla godingar!

Fredag kväll och helg sen dax för ekorrhjulet att snurra igång igen. Men vi njuter väl av helgen först va?

Jag vaknade tidigt i morse oxå, får lite stress över att inte kunna sova på morgonen, har ju varit ledig länge nu men inte sovit länge mer än någon dag! Ist däckar jag tidigt på kvällen vilket ja inte vill.....

Iaf så käkade ja & mannen frulle, vi fick sällskap av vår natt gäst Ronja oxå. Gicka jobbade ju så hon va redan iväg och Eve & Becka vaknade inte förens runt 12....

Efter frullen drog mannen iväg för att byta nått på bilen och ja plockade lite som vanligt. Ronja pös hem och ja slängde mej i soffan medans tvättmaskinen jobbade på.

Dagen blev lugn, fick migrän lagom till vi skulle göra oss redo för vår date med vårt extrabarn.... Gicka hoppade och pös till Carl där hon ska sussa över. Lite treo, kaffe och varm dusch sen bar de av. Vi hängde med till dagis och hämtade killen, uj va glad han blev. Å så blev de mys hemma hos fam med massa bus och gofika. Så nästa gång vi ses blir i veckan så han får vänja sej vid oss innan varannan helg drar igång!

Innan hemfärden till Påschboo handlade vi på coop och så blev de pizza i Hallsberg. Tur vi rullar igång vardagen snart på ett sett....återgå till rutiner mä sömn, mat och promenader! Har verkligen bara varit under denna ledighet!

Väl hemma återtog ja platsen i soffan medan mannen packade upp de vi handlat och Eve & Becka tog mä sej Ozzy och gick upp till mormor & morfar där de va hundvakt i några timmar. Jag knaprade alvedon och halvsov i soffan medan mannen gluttade på nån film.

Nu ger ja upp för idag och hoppas huvudvärken försvinner i natt!

Kram på er och ha en go kväll 💕

Gillar

Kommentarer