En dag.....

Halli hallå!
En kylig men härlig dag fick vi i Gävle. Jag vaknade alldeles för tidigt då mannen snarkade och vår rum va ut mot vägen och överens lastkaj.... Så deva lastbilar som stod på tongång och gallerburar som drogs runt.
Vid 9 hade vi bestämt oss för att käka frukost och det var en god frukost, när de väl fylldes på. De låg nog liiite efter för vi fick vänta på bröd, smör, våffelsmet.... De va lite synd, men å andra sidan hade vi ju inte bråttom.
Efter frullen gick vi upp på rummen och gjorde oss redo för utcheckning, sen bar det av ut på stan.

Första stoppet blev såklart vid bockarna, tyvärr han nån mupp tuttat eld på lill bocken så den va väl mindre fin.....  Men kul att få visa Alexandra dom iaf.
Å så blev de äntligen dax att börja ränna i butiker. Gicka & Eve handlade i första affären.  Eve en jacka och Gicka 2 superstora te mugga, de handlades mer såklart.
Själv köpte ja 2 parfymer, 2 termos muggar, och trosor.

Vid 13 30 fick vi nog och begav oss hemåt igen. Vi stannade till i Västerås och käkade på Chopchop, alla utan jag åt, jag gillar de inte. Men alla blev mätta och de är ju huvudsaken. Vi flyttade över kidzen till vår bil så vi Kunde fara raka spåret hem. De blev nämligen så att jag hittade ett bord på  som min kollega la ut på köp & sälj. Ett ekbord, och 6 stolar så de fixade vi efter att vi hyrde en kärra vid svampen och drog hem till Annelie och hämtade bordet, tror hon  kommer bli  så nöjd!
Vi andra hoppade av hemma och packad upp allt innan soffan intogs för kvällen.
Fick sällskap av Vivvi gumman🥰

Jag tände lite ljus, tog på mej min nya Pyamas och väntade på mannen som åkte tillbaka till stan ä kärran.
Nu ska jag sussa!
Tack la familja och Robin & Sandra för dessa dagar 😜

Kraaaam ❤️

Gillar