En bra dag🖒

Hej på er!
Då va kvällen här och första jobbdagen efter långledigheten har passerat.
Det har varit en väldigt bra dag. Becka hängde ju då mä till fritids i morse och tror både hon/ ja & Katti blev lika glada alla tre att se varann😙

Becka hängde kvar tills runt 9.30 då kom Rickard och hämta na för lite lek. Tack Rickard 🖒😊

Knallade raka vägen hem och började städa. Jag hann mä nästan hela nedervåningen  innan de va dax att avbryta för en tur/ retur till Vretstorp och dumpa Angelica.

Becka blev kvar hos Granstedts över natten så de va bara att packa övernattning väska som Emma plockade upp på vägen hem från sitt jobb.
Det va snällt att R fick natta kvar, då löste sej morgondagen väldigt bra🖒
Pratade faktiskt mä barnens underbara faster som erbjöd sej hjälpa till mä knoddarna, men nu löste det sej ändå. Tacksam över att ha så många goa som ställer upp!
Tack Pillan❤❤🖒

Micke & ja slängde oss i soffan och kollade på en Beck film när vi nu hade chansen😀

Å så va de dax att ta ett beslut ang Eve och hennes nyårsafton😮
Har ju funderat och funderat och vägt fördelar och nackdelar.
Det är så att hon vill åka till Nässjö och fira nyår mä May. May är i Nässjö och är barnvakt nu på jullovet därav en tripp dit.
Är ju orolig över vad som kan hända, ni vet?!
De ä ju trots allt en bit att åka....
Och så äre ju de där mä att åka tåg.... det är ju typ bara ett halvår sedan som Eve började våga åka buss till stan själv 😮 och nu ska hon åka tåg SJÄLV med ett byte... jösses! Fast samtidigt äre ju himla bra att vill🖒❤
Ja som ni förstår har vi då bestämt oss för att hon ska få åka, efter att ha pratat och kommit överens om saker och ting. Så nu hoppas jag att detta ska gå bra och vi kan lita på E💗 måste ju liksom släppa taget liiiite och visa att ja litar på tjejerna även om de som sagt är väldigt svårt att klippa navelsträngen. Fast de måste ju förstå att att om vi kan lita på dom så blir de ju bättre och lättare för dom oxå ❤🖒
Misstänker att man alltid kommer att vara sån här?
Hjälp mej, gör man rätt? fel?
Tips mottages gärna😉

Eve väntar på att Micke ska boka tågbiljetter 🖒

Jahopp så har min dag sett ut! Hoppas er onsdag varit bra.Nu ni , nu är snart 2016 slut på riktigt.... va hände? Phu va fort de går!
Kraaaam på er ❤

Gillar