DÄR SATT DE !

Det blev ju en glädjens dag höre ni!

För det första är det exakt 1 år sedan idag som Angelica köpte sin aldeles egna bil, och i dag den 12 augusti 2019 satte hon det!

Evelina Diana Blomgren fixade sitt KÖRKORT!

Som hon har kämpat, och nu idag satte hon det och klarade uppkörningen. Såååå skönt för Eve att slippa höra vårt tjat om att plugga & köra, nu äre klart. Kl 09.00 i morse startade uppkörningen, och jag höll tummarna så de vitnade..... å så kom meddelandet i vår whats up grupp : KÖRKORT. Ja vrålade rakt ut ( tur att barnen gått ut) och blev alldeles tårögd. Eve har ju haft turen att hennes bästa,finaste farfar skjutsat henne till alla prov/ uppkörningar både till moppekortet och nu körkortet. Så tacksam att barnen har dej farfar Kenneth som skjutsar och ställer upp. En stoooor varm tackkram till dej 💖

Eve dök ju självklart ner till mej på jobbet och strålade som en sol! Många grattiskramar fick hon av mina bästa kollegor och med sej hade hon såklart den där skylten som hon glatt klippte sönder. Jag passade på att ta min rast så hängde med Eve & Becka till Mickes jobb.

Vi snackade lite innan vi for vidare, hamnade hemma och ja slängde i mej lite lunch innan de va dax & jobba igen. Eve, Gicka & Becka for iväg och käkade när Gicka slutade jobbet. Och sen har de åkts bil vill ja lova. Eve, Mia, Tindra & Becka va på lek & bus medan mannen & Gicka tränade och jag va på FH möte. Fullspäckad glad dag har nått sitt slut. I skrivande stund brummar Eve & Mia bil till Askersund.... hihi!

Avslutar med en stulen status på insta från Angelica & en bild på blomman ja köpte till Eve 😀

Ha de gött höre ni så hörs vi imöra!

Kraaaam 💕

Gillar

Kommentarer