DAN FÖRE DAN FÖRE DOPPAREDAN

Hej hallå i stugorna! Ni stressar väl inte ihjäl er med allt julfix? Här skulle de göras både de ena & de andra idag....men de blev mycket sparat till to do listan i möra!


Efter frullen idag så gjorde ja mej redo för en tur till Hallsberg mä kära mor. Vi va ner till djuraffären vid netto och bytte nån reflexväst som mir köpt till Dino, den va för liten så hon bytte till en större. Sen blev de ett stopp på Family house och en gofika på God smak. Tyvärr blev de inga kort tagna....

Hemma va de full fart, Becka storstädade sitt rum och bäddade rent så nu är de julfint där.

Eve fixade iordning på sitt rum oxå innan hon, May & Becka tog bussen hem till May. Gissa om Becka blev överlycklig när de frågade om hon ville med dit och sova över.

Det var faktiskt just övernattningen som gjorde att vi sköt fram sakerna vi skulle gjort idag tills i möra.

Men vi slog in julklapparna som vi annars brukar brottas med kvällen/ natten innan självaste aftonen, så det är skönt. Det tar längre tid än man tror....

Mellan tvätthängningarna så kollade vi på serien Bron, den är riktigt bra.

Gicka bestämde att vi skulle mysa med att käka mat från Asian Place i Hallsberg , så hon & jag tog en tur dit och köpte mä mat. Å de va lika gott som de brukar va.

Efter maten kollade vi på Mama mia filmen, den va inte lika bra som första så är glad att ja inte såg den på bio!

Avslutade denna dag med en kylig promenad med Uffe & Ozzy, fick mä mej Gicka & Micke oxå. De va -5 grader ute men rätt skönt ändå!

Nu ska jag nog sussa lite så ja orkar mä matlagning, julgodisfix och städning i möra.

Kraaam & natti på er 💕

Gillar