Då vare fredag!

Hej!
Fredag höre ni, en fredag som har tillbringats ute så mycket som möjligt! De gäller ju att passa på för inte är man bortskämd med solstrålar & värme inte....

Jag började morgonen med att åka till vc och träffa en sjukgymnast. Magvärken har varit bättre idag men lååångt ifrån bra och nackhelvetet lever sitt eget liv!
Iaf så träffade ja en sjukgymnast och alla ni som träffat en sådan vet ju att man tror den onda kroppen ska brytas av, och så va de för mej... Jösses han bände, böjde, drog, klämde och slet i mina kroppsdelar så trodde inte ja skulle kunna röra mej sen.
Fick med mej ett papper med övningar som ja ska göra och så talade han om att de är inflammerat i nacke, skulderbladet å de kan ta tid....
Jippii!! Eller inte😮
Läkaren som ja va hos ringde oxå upp mej idag och kollade läget, jag förklarade att de blivit bättre men inte bra och att jag fått magvärken från helvetet av naproxen. Hon erbjöd mej att köpa nå annat man kan ta tillsammans med naproxen så KAN de lindra smärtan, men jag gjorde klart att jag tänker inte prova något och jag tänker inte ta en ända naproxen mer så hör av mej om de blir värre!
Va 17, inte chansar jag och börjar käka skiten om ja får ont i magen igen, nä tack nu har ja redan haft smärta och värk på mina 2 veckors semester de får räcka så!

Väl hemma morsade ja på Eve & Clara som vaknat till liv. Gicka va oxå hos oss och de blev hon hela dagen 😀
Jag, mannen och Gicka promenerade ner till mor & far och kollade in lägenheten nu när de fått ordning, de blev bra och ja tror de trivs bra.
Vi drack kaffe, satt och pratade och Gicka visade mormor insta klippen från deras semester tripp 😀
De blev ett stopp på Ica innan hemgång. Väl hemma rök kläder, jag hängde tvätt och sen vare bara att njuta!

Så varmt och skönt, lite blåsigt oxå, perfekt tvättorkarvädet🙏

Medan Gicka & ja njöt av solens strålar band Becka & mannen flugor👏

Becka har ju sån tur att hon har fått "stativet" från snällaste Rikard, så de invigde hon idag😀

Eve och Gicka åkte till Askersund och lämnade Clara som skulle jobba och Becka, ja & mannen började med maten: ugnsrostade färskpotatis, grillat kött, såser och sallad, sååå gött och mysigt att äta alla tillsammans ❤️

Efter disk och plock fick mannen myror i brallan och satte igång att måla grunden, vi krånglade inte till nått när vi köpte den färgen så de går bli som de blir, och de ser bra ut!

Vi fick även finbesök av Robert och hans hundvalp, orkar inte med söta djurbebisar, vill ju oxå ha 🥴

Mysigt va de med busvovve och finbesök.

Robert och Gicka pös iväg och jag tog tag i de stackars blommorna.... Mannen fick vattna och jag rensa.
Kvällen avslutades ute på altanen i lugn och ro!

Nu ska tant sussa, så Natti natti ❤️

Gillar

Kommentarer