DÅ VARE DAX !

Halloj!

Jamen go kväll på er! Hoppas ni har de bra😁 Här börjar ögonlocken dra ihop sej, de va ju ett mindre mysigt uppvaknande i morse.

Vaknade till vid 4 tiden av åskan som mullrade. Rätt som de va blixtrade och small samtidigt så jag tror ja höll på o svimma.... hoppade i morgonrocken och gick ner till soffan, där låg Becka med stora ögon och stirrade, inte lät när man är rädd, och inte lätt att som rädd vuxen försöka spela cool....

Så de blev en väldigt tidig morgon på nr 19.

När ja väl gjort mej klar för att gå så han ja bara till änden av gatan sen pissade gud på sej.... herre jösses de bokstavligen vräkte ner. Jag tog skydd under ett stort träd i hopp om att de skulle avta lite... klockan tickade på och jag insåg att tiden började bli knapp så hävde mej ut i regnet. Va så sjukt blöt om både fötter och kläder. .

Som tur va slapp vi regnet på avslutningen de va ju skönt. Jag slutade ju egentligen 10.15 men beslöt mej att gå med upp till parken och vara med på avslutningen.

Så härligt att få se alla glada och förväntansfulla elever.

Så idag vare dax..... dax för mitt minsta❤ att sluta åk 4!

Så nu äre äntligen sommarlov efter en tuff vt! Här står sessan med sina mentorer Philip & Jenny!
Å Becka med sin kompis Fabian, de va det ända kompis kortet jag hann ta....

Becka tyckte ju att denna dag va hennes dag så hon bestämde att vi skulle ta en fika på Sussie's cafe innan hemgång. Vi köpte även med jordgubbar till sommarlovsfikat hemma med la familja❣


❤❤

Väl inne i huset som gud glömde så plockade jag lite som vanligt, vi väntade in Gicka som jobbat på dagis idag sen blev de pizzamys & jordgubbsfrossa så nu är sessan nöjd & glad!

Ja ni då har tjejerna ett sommarlov att se fram 👍❣

Med dessa mumsiga bilder tackar jag för mej....

Kraaam ❣

Gillar

Kommentarer