CHILL...

Hej hallå!

Lördagskväll, tjejerna är chockade att ja ä vaken fortfarande.... ja jag har småslumrat liiite i söffan🙈

Mannen & ja käkade frulle själva i morse. Eve & Becka sov & Gicka va ju hos Carl. Efter frullen drog vi av ett avsnitt till av Dirigenten innan ja hoppade in i duschen och bytte om till pruttbyxor & t-skirt ist för morgonrock. Väckte även tjejerna som vänt på dygnen.... då va klockan runt 11. Becka ville ju leka mä Wilma idag så hon blev dumpad vid 11.30. Har knappt sett röken av dom... har bara hört lite fniss i mellanåt.

Efter ännu ett dirigenten avsnitt fick ja mä mej man & hund på en promenad. Blev en 3 km runda iaf, bättre än inget och riktigt skönt vare oxå.

Väl hemma kollade vi klart på hela serien sen drog mannen igång grillen. Vi käkade grillad filé mä ugnsrostad potatis, sallad & sås. Gud så gott de va och en stoooor längtan till sommaren infann sej runt köksbordet då vi mumsade de grillade köttet och drömde oss ut på en ö i sottern.... som ja sa till tjejerna: varje dag som passerar nu är en dag närmre sommar & bad!

Eve bestämde sej för att fixa tiöl de i sin garderob och även rensa innan hon for hem till May.

Så de blev ordning & reda & en massa bortplockat.

Mannen glodde på hockey så ja slängde mej i sängen & kollade på HTG, gick även in i Eves rum och slängde på en skitfilm när hon åkte. De små hängde på Beckas rum & kollade på idol klipp och fnissade i kapp.

Mamma Fia kom över med övetnattningsgrejer till Wilma så nu ligger de nerbäddade och sussar ( hoppas ja)

Jag har varit avundsjuk hela dagen på Gicka.... idag vare nämligen dax för henne att fixa sin 2: a tattoo!

Så kl 12.00 drog de igång och de blev riktigt bra!

Gicka har hela tiden pratat om att tatuera in något som symboliserar familjen, så hon bestämde sej för familjens stjärntecken. Hon blev supernöjd och vi tyckte oxå de blev bra👍🏼💚


Kvällen avslutade mannen & ja med att kolla på Svartenbrandt dokumentären, de va riktigt intressant och tragiskt!

Men nu ni kära vänner slänger ja in handduken för idag.

Håller såklart tummarna för Suomis hockeykillar i natt!! 🏒

Kram & natti! 💕

Gillar