CHECK !

Hej hopp!

Natten som var va inge bra, sov oroligt och så hade ja häffaklumpen Ozzy i sovrummet vilket innebar ranta runt och flåsa! Vaknade straxt innan 5 så tänkte att de inte va nån ide att somna om då för då blir man ju skittrött så de blev spela spel på mobilen i 20 min, hihi.

Efter jobbet idag va det dax för utvecklingssamtal med Becka.

Och det gick så himla bra och jag är sjukt stolt! Hon jobbar på bra och har mer än godkänt i flera ämnen. Så CHECK på den!

Becka och jag knallade till ica & köpte lite fika innan vi gick till fina farmor. Mor & far va där oxå så vi snackade lite med dom. Micke & Gicka kom direkt efter jobbet och Eve blev kvar hemma, hon orkade tyvärr inte ..

Mor & far drog sej hemåt då de skulle få besök av Putte så vi andra dukade fram fika och mumsade på. Efter ca 1 timma tackade vi för oss och knallade hemåt. Så det blev CHECK på den oxå!

Vi möttes som vanligt av bästa Vivvi när vi började närma oss vårt kvarter. Hon är helt klart bästa kissen.

Väl hemma fick ja spunk!

Kommer in i köket och det såg ut vill ja lova, då har både Eve & Becka varit hemma men INGEN av dom hade orkat ta tag i disk. Ja älgade upp till Eve och sa till henne att gå ner och fixa. Och det gjorde hon, dock inte så glad men de blev gjort!

Vid 19 tiden kom helgens gäst!

Flås Uffe is in the house! Eve ska vara hundvakt tills på tisdag så nu blir de full fart.

Ja,,kvällen blev lugn. Micke blev hembjuden till Gicka för att kolla på hockey så då passa jag på och titta på lite allt möjligt och nu äre sängdax vill ja lova så natti.

💕💚

Gillar