CHECK ✔

Hej!

Oj vilket ruskväder de blev idag, de har verkligen varit ostadigt! Nu visar termometern 4 grader.... man kan ju lugnt säga att vi hade tur med vädret på valborg .

Idag va både Gicka & Eve hemma när jag kom hem. Gicka började inte förens kl 11 & Eve va himla hängig. Vi käkade frukost tillsammans innan Gicka pös & Eve försvann upp på sitt rum. Jag intog soffan och sappade på tvn. Somnade till en timma, de va så skönt. Har även ringt soc idag, vi har kommit fram till att avsluta vårt uppdrag med lilla J. Det blir bäst för J, han vill inte vara hos oss och är otolig när han väl kommer. Så nu får vi se hur vi ska göra.

Vid 13 tiden fick ja äran att köra Eve till skolan, hon hade prov som hon inte ville missa. När ja kom hem hade mannen kommit hem, vi kollade på en Beck film. Becka lekte med kompis och så gick hon på pyssel. Jag fixade lite potatis & purjolöksoppa som vi käkade när Becka kom.

Kvällen avslutades med att Becka provade kläder som ja beställt. Så de blev ett stort ✔ Check på avslutningskläder för hennes del. Så jödra skönt! Eve provade oxå lite kläder men vi ska log fara och kolla på nå annat till studentfirandet.

Jahopp, lite Robinson & prata mä Gicka som sussar hos Emma innan ja ska sussa.

Kram på er 💖

Gillar