BYTA?

Hej!

Då vare dax att bloggeri blogga lite igen. Dagarna går ju lite för fort känner jag. Kvällen här hos oss blev väldigt lugn. Becka sover över hos kompis & Gicka är ute med kompisar. Så mannen & ja lyckades få ner Eve från sitt rum och va med oss. Micke valde en film som hette Snowman, behöver jag säga att den var sjukt dålig?! Som vanligt när vi väljer film.....

Idag har det blåst så himla mycket, det är inte kul nånstans! Gick ut en sväng och slängde mej i tältet men de va långt ifrån skönt så de blev till att va inne. Just nu kl 22.48 äre 15 grader varmt ute, riktigt skönt!

På em idag kom Robin och grattade Micke, så nu är Micke en stolt Björn Borg kalsong ägare👍🏼 hihi!! Vi satt och snick snackade och fikade såklart.

När Robin tackade för sej knallade jag, mannen & Becka fram till ica. Vi passade även på att slänga kartonger & papp. Jag hämtade ut lite pyttlar på posten och så köpte vi lite fredags myyys!

Väl hemma började projektet prova kläder för Eve, och det är alltid lika kul.... hon gick tillslut med på att ha på sej vita jeans knickers och en ljusrosa skjorta på avslutningen. Så nu är hon oxå klar!

Å så vare det här med att byta mobil. Min har ju som ni vet en spricka längst upp över hela skärmen så jag kan inte använda sökfunktioner, inte dela på insta eller facebook, inte sätta på blixten m.m. Och det är måttligt irriterande! Då nu funderar ja på om ja ska ta Mickes gamla Samsung tills jan 2020..... men är ju såååå orolig att saker ska försvinna vid bytet, tex foton, one note anteckningar och sånt. Så vet inte hur ja ska göra.... får sova på saken!

Djuren väntar på kvällskissen mä Eve ☺️

Avslutar denna kväll mä en bild på min blivande student som är på " mösspåtagningsfest"

God natt på er 💖

Gillar