Bordet fullt ×2

Halloj!

Lördag, ja sicken go lördag det blev trots att de va såååå grått, kallt och blött ute. Virvelvinden vaknade till vid 7.30 så vi gick ner och fortsatte kolla klart på filmen från igår. Kollade även på utröstningen från idol, tyckte det va synd att Kim åkte ut! Jag gillade honom men, men. Nu får det hejas på Astrid resten av omgångarna!

Vi mumsade frukost och satte igång med dagens måsten. Vi hade tänkt åka och köpa ny kyl & frys men bestämde oss för att göra det nösta helg ist. Så det blev till att ta hand om lite tvätt, putta in båten, mysa m virvelvinden och geeja lite inne.

Becka fixade till frisyren på Basse innan de gick ner i källaren och letade på lite leksaker...
Busfior!

Eve då, hur fick hon göra idag med öppet hus på skolan? Jo vi bestämde att hon fick åka dit till 11.30 och vara där en stund,,och så blev det och hon verkade nöjd.


Mannen hjälpte Becka att flytta över fiskesakerna och organisera i den nya väskan hon fick i present, uj va nöjd hon blev.

Vid 13 tiden satte vi igång med maten, de blev taco lördag med fullt runt bordet!

Gicka och Emma bjöd vi in och så hängde Clara med Eve hem efter öppet hus, så vi blev ett gäng💕

Så mysigt med alla samlade! Extra mysigt & kul va att se Eve äta, skratta och vara med oss, de värmde!

Efter maten försvann tjejerna upp och spelade tv spel.

Jag & virvelvinden tog på oss och gick ut på en promenad med ozzy i ruggvädret. I gick ca 30 min och pratade om allt mellan himel & jord🤗
När vi kom tillbaka hade Robin & Alexandra kommit för att gratta Becka, hon fick fingerboard och nån ramp och blev ÖVERLYCKLIG ! Så de blev till att duka till oss alla och bordet blev fullt igen,,sååå mysigt! Vi fikade och satt & tala en bra stund innan de tackade för sej och for hemåt. De tog med sej Emma och dumpade av henne i Adolfsberg och Gicka for hem till sej.

Tack Robin & Alexandra för ni kom och grattade Becka 💕⚘

Kvällen avslutade vi med fulm mys. Det blev Frost dagen till ära 👍

Nu säger ja go natt från nr 19 så hörs vi i möra igen.

Kraaam 💕

Gillar

Kommentarer