Blir tokig!!!

Skit dag!
Tror ja blir tokig.
morgonen startade med att Becka kom ner som ett lik. Hon hade jätte ont i huvudet och mådde illa. Så hon blev hemma med mej, tur i oturen att ja va hemma.
Gicka , Eve & May for iväg till skolan som vanligt.

Och ja då hur mår ja?
SKIT!
Natten va katastrofal! Jag har legat och kliat mej på heeela kroppen så sov inte värst bra. Febern är dock bortblåst, som den brukar, de få gångerna ja får feber har de varit så.
Jag vet i 17 va de är ja åkt på för nått.
Mina handflator är så ömma så de gör ont att hålla i mobilen. Skulle skölja ur disktrasan i varmvatten förut men de gjorde så himla ont med varmt vatten så ja fick ta kallvatten ist. De känns nästan som hela händerna är brännskadade, och ovansidan kliar så ja tror ja blir tokig.
Funderar på om de är nån allergisk reaktion av nå slag, hittade dock inte mina piller ja ska ta då de va ett bra tag sen ja hade så här sist...Så ja har kliat, kliat och kliat typ hela dagen tills min kära man hittade Eves piller....så nu har ja löst upp ett gäng i vatten och klunkat i mej och hoppas på att få sova!

Som ni förstår har de inte alls blivit nå mer gjort här idag inte. Har försökt att ta hand om lilla sessan så mye ja orkat. Sorterade även en tvättkorg mä tvätt, men bara av att gå upp för trappan gjorde mej knäsvag, yrslig🤤
Så soffan har blivit välanvänd av både mej , Becka och våra djur 🤗

Vi kollade på några filmer innan ja slumrade till.
Hörde av mej till jobbet och så att ja blir hemma i möra mä. Becka får gå iväg då huvudvärken gick över framåt em.

Vid 16 tiden trillade Eve & Gicka in. Gicka va så snäll och fixade amerikanska plättar medan Micke drog på innebandy, Eve rensade sin garderob och Becka byggde mä lego.

vi käkade allihopa när Micke kom hem efter 18.Vi pratade lite om framtiden och lite som ä på g får vi se🤔🤗

Nu ska ja försöka sova och hoppas detta skit är som bortblåst i morgon när ja vaknar efter en god natts sömn👍❣

Gillar

Kommentarer