BÄSTA DAGEN!

Jajemän! De finns inget bättre än fredagar. Slutar tidigt och man har heeela ( korta) helgen framför sej.

O just idag blev de lite städning när ja kom hem, hade drömt om att mannen skulle ha fixat det.....hihi!

Vi dök ner i soffan en stund efter städningen och min man kom på den braiga idén att gå till kondiset i byn och ta en fredagsfika.

Sagt & gjort, straxt efter 13 mötte vi upp lilla sessan på Sussi's café för en gofika.

Så himla kul att fiket lever kvar i byn. Älskar att Sussi valt att behålla den gamla intedningen och så en jukebox oxå, sååå coolt!

Kommer ihåg när ja gick på gymnasiet då gick jag och några kompisar ofta till Lampas Café och fikade, och där fanns det oxå en Jukebox. Å så lyssna vi på Meatloof ( tror ja han hette) minnen, ja minnen😀

Härom dagen när ja kom till kondis för att hämta frallorna till skolan då hade ägarinnan Sussi bakat kakor, å jisses va gott det luktade, det lär ju bidra till merförsäljning med hembakt på hyllorna! Mmm, himla mysigt och Sussi själv är som klippt & skuren att äga ett café, så glad och trevlig jämt! Så köp fika på byns kondis så vi får ha kvar de i byn👍🏼😀

A efter fika stunden gick vi till ica för att hänta köttfärsen vi beställt ( va nå erbjudande i veckan) och så handlade vi lite oxå. Tyvärr hade de blivit nå fel mä färsen vi beställt i rullar så vi fick vanliga förpackningar. Men de gick bra de oxå, och rum i frysen fick de precis.

Det är oxå himla kul att de blivit mer erbjudanden och annat i butiken. Det sa ja till ägaren oxå. Kul när det händer nått!

Vi knallade hemåt, Becka försvann upp på sitt rum, vi kollade på tv och Gicka kom hem på em. Eve & May drog till Laxå till några kompisar, de blir kvar där över natten.

Kvällen blev lugn, Micke & ja kollade på Tårtgeneralen innan finalen av talang drog igång. Tårtgeneralen va SKITDÅLIG, som vanligt när vi väl ska kolla film.....

Å talang va bäl bra men tycker fortfarande att sångare kanske inte hör hemma i talang, de finns ju andra forum att tävla i, även om de va duktiga! Men så blev de, en sångare tog hem vinsten!

Nu äre natti för mej!

Så sov gott💖

Gillar