ÅTERTRÄFF 💚

Ja visst höre ni! Idag vare dax att åka på återträff i Hallsberg. Så direkt efter jobbet gick ja hem och plockade lite, passade även på att dammsuga innan ja kollade på dagens HTG avsnitt.

Mannen kom hem och hämtade Becka sen for dom till M- berg. Beckas höst/ vår jacka gick ju sönder och höst skorna har hon växt ur så mottot med trippen idag var just att införskaffa lite nytt.

Vid 17 tiden kom mor & far och hämtade mej, fick även en låda med kålpudding,,LYX, LYX LYX!

17.30 slog vi oss ned runt bordet och återträffen för " anhörig till demenssjuk" kunde börja. Det va så mysigt att få träffa alla igen, det har ju gått så lång tid men ändå kändes det som de inte va länge sen vi såg. Vi berättade om hur det gått för våra anhöriga och så fikade vi såklart. Himla mysig och få höra allas historier!

Vid 19 tiden tog vi farväl av alla och brummade hemåt.

Ut i de mörka ruskvädret och hem till Påscboo. Väl hemma möttes jag av doften av go mat! Eve & Clara hade fixat filé, potatis och lite annat, och de va så gott! TACK FÖR MATEN 💚Mannen & Becka kom hem straxt efter oss och Becka hade hittat både skor & jacka, så att hon ca nöjd! Mannen hade köpt en ny klocka, ja det är väl här vi landar och tar kväller! En bra måndag har nått sitt slut....

Så natti natti säger jag !

Go natt 💚

Gillar

Kommentarer