Är så störd!

Go afton!

Heeelt galet att ja fortfarande är vaken.... jag vaknade straxt efter 04 i morse, och jag är ju störd så börjar väl tänka/ lösa saker och då äre tvärkört att kunna somna om.

Jag är så sjukt störd! I morse/ natt så började jag tänka på studenten nästa vår, alltså om 8 månader!!! Det lär jag väl ändå hinna tänka på om några månader?

Å så kom grubblingar om vv, om jul, om farmor, om drömmar.... tja allt han jag fundera igenom men inget blev löst, och samvetet över allt blev icke bättre.

Vid 7 vare ju dax att kliva upp, Gicka blev inringd på jobb så hon pös iväg. Jag & Becka satte fart med hundrastning, plock & dammsugning för vid 8 dök gästerna upp. Ja gäster & gäster. ... Soc kom på besök, vi ska nämnligen påbörja ett nytt upodrag och de kom för att träffa oss 😀 så nu äre ett steg närmre!


Vid straxt innan 9 gick de husesyn och sen tackade de för sej. Mannen for tillbaka till jobbet och Becka & ja mumsade frukost innan hon blev upphämtad av Sofia som körde dom till Åkerbys hembygdsgård där de va dax att stöpa lite ljus.

Så mellan kl 10-13.30 stöptes det ljus! Så himla fina blev dom och så stolt är sessan. Å jag får inte elda dom.....


Undertiden de va iväg dit så for ja på egentids date mä nagelsalongen👍🏼

Ska väl erkänna att ja va liiite nervig då de är nya ägare, men de hade ja inte behövt vara😀

Jag blev nöjd och hoppas de kommer sitta lika bra som förut

Efter egentiden på nagelsalongen passade jag på att tanka energi hos min fina vän Renate 💜. Så underbart varm, klok och kärleksfull! Välbehövlig date blev de och fick mycket sagt😀

Väl hemma hade mannen tagit med sej jultidningsbeställningen som ääääntligen kommit ( enligt Becka som längtar så efter sin premie ) Gicka hjälpte mej att packa ihop och Wilma, Becka levererade till några. Smilla skulle såklart vara med.... hihi!


De blev ju lite julafton för mej idag.....

Jag fick en alldeles egen Brynäs tröja, så på lördag ska den invigas!!


Ja, ni... dagen fortsatte! Mannen kom hem från jobbet, Eve kom oxå hem & Gicka drog till optikern.

Vi käkade, glodde på tv och sen drog Micke till sitt 1:a hem.

Jag och min ljuvliga svägerska Camilla tog en lååångpromenad och även då tankade jag positiv energi. Tack underbara du för allt, du är oxå klok och kärleksfull. Ska försöka tänka på de du sa! 💕💕💕


Ja & en va de minsann inte slut på aktiviteter...

Vid 18 tiden vare dax igen.... Sofia kom och hämtade tjejerna och drog sen iväg på kvällens aha upplevelse : Skytte! Oj va Becka tyclte de va kul💕

Tack Sofia för all hjälp idag 💜


Nu säger ja natti natti och hoppas verkligen inte att ja vaknar tidigt i möra.....

Kraaaam 💕

Gillar

Kommentarer