ÄNTLIGEN FREDAG 🙏

Hallå på er! Fredagsmyser ni? Har ni kollat på idol? Vi har gjort både och...

Ja men ljuvliga fredag, äntligen kom du,,sååå efterlängtad! Jag knallade hemåt efter jobbet och däckade i soffan, där låg ja tills klockan närmade sej 13, då satte ja fart och började städa, jag fick avbryta vid straxt innan 14 för då vare dax att ta med mej Becka och fara till Marieberg. Hon hade tid för klippning idag.

Måste bara säga att detta måste va den bästa frisören! Ankido han är positiv, glad och har kunden i fokus från att man sätter sej i stolen. Mycket, mycket bra. Är väkdigt sugen på att boka in en tid hos honom..... men de är liiite dyrt.

Ja, ja Becka blev supernöjd och glad som vanligt.

Snyggt va ?!

Efter klippningen tyckte Becka att hon va värd lite gotti!

Å innan hemfärden pös vi till willys och handlade lite. De blev lite stressigt då ja lovade att köra Gicka till Hallsberg, nen vi hann. Mannen tog emot varorna och ja gasade till Gicka. Hon drog nämligen med tåget till Stockholm där hennes gamla bästis Fidde bor, så de ska hänga i helgen.
Jag vinkade av henne och for mot byns pizzeria som fick stå för vårt käk idag. Hemna va det fullt ös. Eve,,Mia & Clara käkade med oss innan de gick hem till Gickas lägenhet och gjorde sej redo för Mias krogen debut🥂💃

Vi andra däckade i soffan och där va vi hela kvällen.

Precis nu när ja lagt nej ringer Eve.... hon hase glömt sitt legg. ..är INTE FÖRVÅNAD! De löste sej med att Robert och hans kompisar är snälla och kör in till stan 🙏

Visst ja hade väk kunnat, men har ju tagit sömntablett och lagt mej, så är glad att de löste sej 😊

Men nu säger ja natti natti💕

Gillar

Kommentarer