Andas ut! ❤️

Världens längsta och jobbigaste natt klarade vi av, sov inte ett skit. Väntade på att få något svar på vad som hänt Eve & Clara, och väntan är ju väldigt vanlig när man är på akuten...

Efter ett gäng timmar fick vi iaf klartecken på att Claras röntgenbilder va bra, hon hade inte några skador utan "bara" mörbultad🙄
När hon väl fått ok att få åka hem så ville de att Eve skulle röntga sin fot som hon fått ondare i så de va bara att vänta igen!
Jag försökte halvsova lite i väntan på att de skulle få bli hämtade men de vet vi ju alla att de inte brukar gå så bra.

Vid 02.30 ringde Eve äntligen och jag åkte in till akutmottagningen, med mej hade jag kryckorna 🙄
Eve hade inge benbrott i foten men 1 tå är bruten och det gör dom ju ingenting åt.
Snacka om att dessa töser har haft änglavakt! Att komma undan med en krock med "bara" en bruten tå och rejält mörbultade är otroligt!

De va så skönt att få krama om dom och få ha dom i närheten❤️
De va såklart vrålhungriga då de skulle ha käkat på kalaset som de va påväg till och de då blev ändrade planer så de blev en tur till Mc såklart. De mumsade och vi pratade om de som hänt.

Påväg hem så ville Clara stanna till vid bilen då hon hade sitt vaccinations kort kvar, då står det en man i mörkret vi bilen och plockar åt sej av de som fanns kvar....
Märkliga människor de finns. Eve satt kvar i bilen medan jag och Clara hämtade de hon skulle ha och samtidigt prata med den mycket märkliga mannen.... Som tur va hade ju Micke redan tömt bilen på saker så de va ju inte direkt några saker av värde kvar.. Men lite krafs fick han nog ihop!

Straxt efter 04 kröp vi alla ner i våra sängar och somnade. Tjejerna sov inte bra alls då kropparna värkte🙄

Vid 8.30 ringde mobilens alarm, jag va knäckt men har man lovat att tillbringa ännu en dag vid stranden så har man! Så ingen promenad idag heller utan packa ihop och dra iväg. Vi köpte oss varsin gomacka på macken innan vi hämtade Wilma och hennes lillasyster Nelly.

Vi hann knappt komma fram förens tjejerna va i vattnet Så jag fick äran att lägga ut filtar m.m
Å vilken ljuvlig och överhettad dag vi fick, hemma vet i hunnan om ja hade pallat, de va ju sjukt varmt!

Så bad, sol, pannkakor, fika, bad, bad, sol, bad, glass, spela spel ja typ så såg våra 8 timmar ut🤪

så vid 18 tiden packade vi hop och brummade hemåt😀

Vi jämförde brunhet innan vi pös🤪🤣

Vi lämnade hem systrarna sen åkte vi hem. Ingen va hemma då mannen, Eve & Clara va till Hallsberg och köpte en bil som Eve hittat😀

Så nu är hon en stolt Volvo ägare 😀

Kvällen blev lugn, vi käkade, jag vattnade blommor, tog disk, fyllde på min medecin burk, kollade på tv och kramat Clara hej då då hennes pappa kom och hämtade hem henne.

Så nu checkar denna kvinna ut för idag, Kraaam på er och va rädda om er❤️

Gillar