Allt har ett slut..... tyvärr!

Ja, så ör det! ALLT HAR ETT SLUT, slutet denna gång är slutet på en härlig helg. Framförallt slut på denna söndag!

Vi har vinkat av Ela som åkt hem till Vingåker igen, de va verkligen supermysigt att få rå om henne lite. Med betoning på lite, för vi har knappt sett röken av henne och tjejerna. Men de verkar nöjda med helgen som varit och det är ju det viktigaste💕

Tänk att det snart är 10 år sedan vi började ta hand om Ela & hennes syster.... herre gud vad fort åren går.

Dagen då, hur har den varit? Jodå upp med tuppen idag oxå men ist för promenad blev de mys i sängen med kissar innan de va dax att sätta fart.

Vid 10 tiden va frukosten serverad och vi alla 7 åt tillsammans. Trodde ärligt att de skulle vara svårt att få ner de stora då de kom hem sent igår kväll oxå.... men de gick bra!!

Vi käkade och gjorde oss redo för en tripp till stora staden och biobesök. Först hoppade vi in på ica och köpte dricka då den är sjuuuukt dyr på bion.

Japp, dagens film blev ju då Grinchen. Den va ok men inte mer än så! Men är glad att vi alla gick tillsammans och såg samma film😀
Efter filmen åkte vi raka vägen hem. Tjejerna försvann upp och Becka fick besök av kompisen William så de lekte hela em/ kvällen.

Jag & mannen slängde oss i soffan och fortsatte kolla på en av våra serier. Vi hann inte se klart då Micke fick larm och drog iväg. Dålig tajming tyckte jag då de stod både matlagning, skjutsa Eve & May till Hallsberg på träning och sedan föräldramöte på fotbollen.

Men allt löste sej, vilket ja vet att det gör.... på ett eller annat sätt👍🏼

Gicka va så gullig! Hon tog mä sej Ela till ica och sen satte hon igång att laga pasta pesto.

Eve & May hade turen att få åka med Morgan till träningen i Hallsberg så det förenklade en hel del!

Tyvärr hann ja inte äta innan de dags att åka på mötet. Så kramade hej då mä Ela, för hennes pojk kom och hämtade hem henne. Dumpade av Becka & William hemma hos honom och så for ja mot Hallsberg.

De va himla dålig uppslutning måste ja säga. Förutom tränarna va de bara jag som va Pålsboda förälder, och ingen från Sköllersta va mä. De diskuteradesom framtiden och försäljning och sen bar de av hemåt.

Mellanlandade och käkade pasta pesto mä Eve & May innan ja hämtase hem lilla sessan. Hon va överlycklig för hon hade fått bakat lussebullar hemma hos William.

Vi va ju självklart sugna på att smaka av dessa nybakade godingar. Så jag dukade fram lite pepparkakor och julmust såklart och så bjöd Becka ner syrrorna & May.
Vi passade på att titta på Wahlgrens värld innan vi gjorde kväller.

Å precis när vi va redo å släcka och sova kom pappan hem. Han slängde i sej lite mat och fixade lite nattamat då han bara va hemma & vände. De blir nattvak vid nå hus ända fram tills 6-7 i möra bitti......

Men nu säger ja natti natti och hoppas att natten blir god och att lusten över att jobba i möra infinner sej under natten!

Kram & natti! 💜

Gillar