Adventsfix!

Hej på er!

Morgonen började som vanligt alldeles för tidigt...Vi bäddade rent och smög ner & slängde oss i soffan och kollade på serien : innan vi dör. Den är så himla bra, så har ni inte sett den måste ni göra det.

Vid 10 käkade vi frulle, då hade även Becka, Wilma,Gicka & Ronja vaknat.

Gicka beställde sin studentmössa idag, SJUKT dyrt! 1300 kr, för en mössa man bara använder 1 gång.... ja inte skäms de för att suga pengar inte.... men skönt att ha en grej avbockad✔

Becka & Wilma va sugna på att baka pepparkakor idag, så sagt & gjort! Vi drog fram till affären och köpte deg & julmust. Passade även på att hoppa in på posten och hämta lite paket.

Väl hemma blev de full snurr! Julmust i glasen, julmusik på och bakning/ adventsfix. Mannen fixade till ute på trapoan med vårt granris och så fixade han alla fönster, så nu lyser det så mysigt överrallt. Och han bokstavligen ÄKSKAR att sätta upp ljusstakarna i fönstren.... hihi!

Wilma blev hämtad på em och då började lilla duracell att tjata. Inget va bra, allt va tråkigt och de fanns inget att göra... De slutade med att hon la sej på sitt rum & kollade på film & Micke kollade på hockey. Själv däcka jag i soffan, fick sån huvudvärk och kände mej nästa sjuk.... Micke gick till Robin & kollade på Brynäsmatchen, Gicka va fyllechaffis & Becka låg på sitt rum. Å så blev de ända tills papoan kom hem igen, då blev de filmmys.


Nu ska ja krypa ner i vår renböddade säng så natti natti💜

Gillar