ÄCKELMÅNDAG!!!!

Ja idag har den där äckliga dagen som veckan startar med verkligen gjort sej påmind om hur äcklig den är, på många olika sätt!
Ursch, blä & fy!

Idag har ja nog fått kännt på alla känslor, dock utspridda under hela dagen.
Chockad, ledsen , skitarg, frustrerad. Ja allt!

Fick nu i kväll reda på att May åkt på däng i skolan, för att hon bett några i omklädningsrummet att dämpa sej. Ja då har man tydligen rätt att ta till våld!.Behöver jag säga att ja kokar sönder??
Tyvärr kan ja inte gå in mer på sakliga ting för de kommer inte bli bra. Men än sak är säker att den sista spiken är inte slagen än!!
Komma här och röra runt utan konsekvenser de kommer ja icke gå med på!
Tur de finns underbara människor som man kan kontakta och få stöttning av❤

Ja ni de har hänt så mye konstigt idag så de snurrar i mitt huvud. Vet att de snurrar i mångas....
Men de kommer att bli bra, på ett eller annat sätt❤

De är bara extra jobbigt när man ser hur ledsna barnen blir, och lilla Becka som inte varit sej lik sen min fina farmor fick hjärnblödning. Hon är så orolig, ledsen och rädd för mye..

Och att ha kompisar som ena dagen gör allt för att få va med henne tills att en annan dag inte ens bli sedd, nä fy de retar gallfeber på mej och gör de inte lättare. Undras hur man ska få stopp på alla konstigheter. Tycker ja nästan ständigt får säga = skit i dom, va med några andra... jätte pedagogiskt. Men de tär på en att se ens i vanliga fall glada kidz komma och vara arg & ledsen i korridoren.

Ja ja, nog om allt elände, de ger sej väl de med!

I dag satt hon som en porslinskatt mitt i gatan när ja kom gåendes hem, vår allas lilla Vivvi. Hon blir ju sååå lycklig när man kommer 😀❤

Väl hemma hade Becka fixat lite och ja satte igång med att lägga in jultidningsbeställningen, de gick faktiskt riktigt bra för sessan och hon kommer få så bra grejer, gissa om hon längtar😁

Medan Gicka va på Zumba och Eve & May på fotbollsträning så götta jag & Becka ner oss i soffan och kollade på tv.

Robin tittade förbi och sa hej, sen vare dax att slänga sej i bingen.

Så nu ni.... nu är äckelmåndagen snaaaart slut!

Kraaam ❤

Gillar