Ååå vilken fredag 💕

Hej på er!

Äntligen fredag, fadt nu börjar den ju nå sitt slut.

En himla bra fredag måste ja säga. Har typ nästan nyss kommit hem från stora staden. Har även denna fredag varit ute & farit. Idag va de nämligen dax för en date mä mor, far & mina bröder.

Vid 17 tiden hämtade jag upp mor & far & sedan lillebror i Åbytorp. Vi mötte upp broder Ante vid Bamboo ( tror ja de hette) och där satt vi i tre timmar och åt, skrattade och njöt!

Tack allihopa för en trevlig kväll 💕

Idag har jag även fått krama en tjej som ja inte träffat på sååå länge! Fick meddelande att Mikis ( Eves gamla klasskompis) va på besök i byn så bestämde en snabb träff med henne vid ica.

Kan inte beskriva i ord hur otroligt glad jag är att allt ordnat sej för henne! Så himla, himla gla då hon har en speciell plats i mitt 💜.

Stooor varm kram till dej Mikis!!!

Micke for iväg till Granstedts och tapetserade direkt efter jobbet. Jag passade på att kolla på lite HTG avsnitt medans sessan däckade.

Det är jobbigt att inte kunna sova på nätterna... lilla sessa!! 💕


När Gicka, Eve & May kom hem väckte de sessan och tog med henne på en tripp till picaboo i Kumla dör de inhandlades godis.

Återigen blir ja alldeles varm i mitt 💜 när allihopa hittar på något.  Tänk om man sjäkv hade fått hängt med syskonen på äventyr! Tack tjejer för att ni tar med lillasyster på era tripper 👍🏼💕


Jaha ni så blev min fredag! 

Hoppas ni har en bra dag och att ni får en mysig helg💕

Kraaaaam !!

Gillar