Å SÅ TOG TRIPPEN SLUT...

Hallå på er! Onsdag kväll och vi ligger utslagna i soffan min man & ja. Det är jobbigt att vara ute på trevligheter 🤣

Vaknade vid 8.40 med ett ryck då vi 9.00 skulle käka frulle så de blev till att sätta fart. Jag sov för första gången väldigt gott på hotellet och det var lyxigt med stora fluffiga kuddar😀

Frukosten va ju såklart heeelt ljuvlig! Jag trodde väl kanske att de skulle vara kaos då hotellet är gigantiskt, men det var tvärtom, lugnt och inga köer då de hade fler ställen att hämta på.


Efter frukosten gjorde vi oss klara och checkade ut. Vi slängde in vår packning i bilen och knallade ut på Göteborg. Vi hamnade på ett ställe som heter Grindstugan precis vid vattnet så där slog vi oss ner och avnjöt go fika och lite annat gött & dricka...
Rikard skippade kaffet och tog en öl och hallon/ björnbär kaka, himla bra kombo tyckte vi andra 🤣🤣
De blev en go drink oxå, vi satt och snick snacka en bra stund. Är såå glad att få äran att ha dessa godingar i mitt liv. Bjuder på skratt och inget måste vara tillgjort utan man får vara sej själv. ME LIKE ❤
Vid 13 tiden tackade vi ett soligt och varmt Göteborg för denna gång och började vår färd hemåt. De blev en pause för lite käk och sen raka spåret hem.

Tack konsert gänget för denna gång ❤

Väl hemma slängde vi bara in sakerna sen tog vi en promenad till posten. Äntligen kom kaffekapslarna och godrickat... himla smidigt att hämta ut på posten😀

Jag slängde in en flarra i frysen och packade upp. Mannen packade ihop lite pyttlar till Becka och tog en cykeltur för att lämna det. Hon blev kvar en natt till hos Fridenberger.

Resten av kvällen tillbringades ute på altanen. Gicka, Eve, Mia & Emma va på shopping tur till M - berg där Eve brände sina födelsedagspengar.

Å jag sa som Gicka när Eve visade upp sina inköp att de va nog första gången hon inte handlat något skit utan bara vettiga saker.
Vi satt ute och myste en bra stund. Vi provsmakade även Ice Pear skumpa och vi blev så besvikna allihopa.... smakade inte nått päron och de va inte alls sött & gott... nä tvi!


Nu sitter Emma & Angelica ute på altan och kollar på film och jag ska nog ta och sussa en stund.

Va rädda om er ❤

Gillar