Å SÅ TOG EN HÄRLIG PÅSK SLUT....

Hallå på er!

Alltså denna påsk/ vecka har verkligen bjudit på fantastiskt väder, sååå underbart. Men nu börjar den gå mot sitt slut och i möra vankas de jöbb igen. Men vädret ska hålla i sej till veckan, de gillas!

Hur har ni haft de idag då? Här har det varit e lugn & skön dag. Kände mej lite seg & sliten på fm så de va rätt skönt att bara få vara. Eve drog iväg på träningsmatch i stan vid lunch tid. Becka hängde med Wilma som äntligen kommit hem från påsklovsledigheten. Uj va hon har varit saknad! Å va dessa två har lekt, de släpade ut nallar, dockvagnar, filtar ja allt möjligt och så har de lekt i trädgården medan ja har suttit och njutit och mannen pluggat & varit på övning. De lekte i över 6 timmar med dessa saker, utan att bli oense en ända gång, heeelt fantastiskt !

Gicka kämpade på, hon kände sej hängig idag oxå, osäker på om de ä förkylning eller allergi, hon knaprade i sej alvedon och vilade tills kvällspasset drog igång.
Vår kämpe!

Vid 17 tiden drog vi igång grillen och fixade lite käk. De blev grillad kycklingfile, grillade majskolvar, sallad och annat gotti.

vi åt självklart ute idag oxå, gäller att passa på. Efter maten tog vi tag i disken, Wilma cyklade hem, Becka hoppa in i duschen .

Jag tog tag i all torr tvätt och sorterade, idag va de riktigt bra torkväder. Efter allt fix så blev de en skön dusch och soffhäng, och nu har ja precis krupit ner i min renbäddade säng!

Så dax att sussa, ta hand om er så hörs vi i möra!

Kraaaaam 💖🌞

Gillar