Å SÅ STANNA MITT 💚 ..... IGEN🙄

Ja ni, då har hjärtat typ stannat.... mannen va iväg på övning och jag njöt av en stilla och skön stund framför tvn i min ensamhet. Becka fick nämligen turen att hänga med Gicka till stan & hälsa på Robin & Alexandra så därav ensamheten.

Kan hända att kärringa Blomgren somnade till lite och vaknade av att telefonen börjar ringa. Svarade och där i andra änden VRÅLSKRIKER Becka. Alltså herregud va ja blev rädd, det kändes som evigheter innan jag fick henne lugn så ja fick veta vad som hänt. Det kändes som tiden stod stilla och under tiden hade ja bokstavligt hoppat upp från soffan och tagit på mej foppa tofflor, redo att åka!

De hade krockat med ett rådjur och paniken i andra änden va inte kul att höra. Gicka höll sej så lugn hon kunde för att inte göra de värre för Becka. Kan säga att när de kom hem brast det för henne oxå.

Som tur va så gick allt bra och de va inte skadade. Det blev en liten buckla på bilen men inget mer. Vilken otur hon har Gicka, tycker synd om henne....

Men så glad att allt gick bra!

Innan allt detta så for jag & mannen till Willys och roade oss.

Gött att ha de gjort innan helgen! Ozzy blev glad över sin nya leksak, han har slaktat den andra så nu fick han en gris.

Mannen for på övning ( igen) och jag kollade på tv. Eve sover hos en kompis så så blev det med denna dag !

Hoppas ni är rädda om er och lev i nuet, man vet aldrig när livet ändras....

Kraaaam 💚

Gillar

Kommentarer