4 blev 2.........

Sedär ja!
Då va de tack & hej med tvättmaskinen! Min tvättsöndag sket sej då maskinen la av. Mannen har googlat, skruvat och klurat.... Men den vill inte!
Så 4 tvättar blev bara 2 denna dag! Jag som planerat en tvättsöndag, men va gör man, de är ju bara att gilla läget. En ny maskin är beställd och de innebär ju en maassssa extra tråkjobb. Vår källartrapp är invaderad av div pryttlar, likaså kllaren/tvättstugan så det blir ju då veckans syssla. Att få ordning och reda!

Det är ju sjukt tråkiga pengar att lägga på maskiner tycker jag. Förr förra året pajade diskmaskinen, förra året vår kyl och nu tvättmaskinen, får väl vara glad att inte allt går sönder på en gång.

Dagen har för övrigt varit lugn. Vi har kollat på skidor nästan hela dagen.

Å så kom Eve hem efter träningshelgen i Karlstad, trött och glad. Hon hämtade upp Clara på vägen hem så när de kom fick se käka för vi hade redan gjort det.

Mannen försökte passa ihop matlådorna med locken vilket inte ca de enklaste. Dumt att köpa olika sorter.....
Becka fick äran att märka lådorna och locken så de blev ju riktigt bra 😀

Kan förresten vara så att kärringa Blomgren beställde månadens ranson av Happiness tallrikar oxå.... 2 djupa och två tallrikar så när dom kommer är de djupa klara, alltså då har vi 12 st av dem 👌

Ja ni de va vår söndag det. I möra rullar vi igång v.10
Vill så gärna klippa och färga håret... Och Becka skulle oxå behöva klippa sej, får se om ja ska kolla uppnågra tider i veckan..

Men nu önskar ja er en fortsatt trevlig kväll så hörs vi i möra ❤️

Gillar

Kommentarer