Header

​Hellu people, inte bloggat i helgen, why? Jo för att jag har spenderat helgen hos min käre far. De som läser detta känner högst troligen inte mej, så de ifrågasätter inte faktumet att jag har vart hos min pappa. Men jag däremot, som förhoppningsvis känner mej själv bättre än någon annan gör ifrågasätter detta faktum. Men det finns en rimlig förklaring i alla fall, jag ville spendera lite tid med min minsta lillebror som jag nästan aldrig träffar. Och det var mysigt, därav inget bloggande. 

Men nu kommer vi ifrån ämnet lite som ni säkert kan se på rubriken.. Jag drog igång denna veckan med en powerwalk. Fråga mej inte varför jag fick detta snerycket.... Men det känns bra i alla fall. Så jag har nu avverkat fem kilometers powerwalk, en härlig dusch och en kopp te. Och nu ska jag bege mej till skolan, så harre gött!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

yo...

Inte alls på humör för något idag, behöver plugga till ett historiaprov som är imorrn.., men nah. Känns mer lockande att göra en kopp te och kolla på film! Gick hem från skolan idag, trodde jag skulle klara hela dagen men gjorde verkligen inte det! Var hemma både tisdag och onsdag också, eftersom jag har någon skum huvudvärk. Inte alls så som den brukar vara utan det blir svart framför ögonen och allt snurrar även när jag ligger ner, och ibland så trycker det på vissa punkter som gör jätteont! Så har vart helt utslagen i två dagar, och trodde jag var bättre idag men tydligen inte. Så blev att åka hem och nu tänkte jag göra en kopp te och sätta igång någon mysig film, ladda upp lite så att jag kan plugga lite senare..

Kommer förmodligen skriva mer under dagen! Ha det sålänge 😘

Likes

Comments

Jag märkte under gårdagen och dagen idag att det ändå är några stycken, till min stora förvåning, som läser det jag skriver. Därför tänkte jag att det kanske (??) är intressant för er att veta vem jag är. Därför tänkte jag svara på 10 klassiska frågor om vem jag är helt enkelt, så att ni får bilda er in uppfattning :)

1. Vad heter du?

- Erica

2. Hur gammal är du?

Snart 17!

3. Vart bor du?

Skåne

4. Singel eller upptagen?

- UPPTAGEN! Har världens finaste kille uppe i Norrköping 💓

5. Vad har du för mobil?

- Nokia Lumia 1020, SJUKLIGT bra kamera men rekommenderar inte då den saknar jättemånga appar och sen gillar jag inte riktigt windows operativsystem... Ja fråga mej inte varför jag köpte den.

6. Vad är det värsta du vet?

- SPINDLAR! & lögner.

7. Beroende av något?

- Haha ja te

8. Vad vill du ha just nu?

- Te...

9. Tränar du?

- HAHAHAHAHAHA, jag har ambitionerna till det om det räknas cx

10. Vilket är det värsta sättet du kan tänka dig att dö på?

- Vilken fråga... Men kvävas eller drunkna... och frysa ihjäl. 

Så nu har ni fått veta lite saker om mej i alla fall! Och mer lär ni nog få veta med tiden också haha, men det är bara att fråga något om det är något ni undrar! Ha det! 

Likes

Comments

Ja.., det här med att plugga. Ja.... vad finns det att säga egentligen. Det finns så mycket jag vill säga om det men jag finner inte de rätta orden för att beskriva mina känslor för det här med att plugga...

Jag känner att jag har kommit till en svacka i mitt studieliv, motivationen för skolan finns inte alls där som den brukar och bör vara. Det känns meningslöst, det är meningslöst! Liksom jag går i skolan mellan 8 och 16 mer eller mindre varje dag fem dagar i veckan typ 38 veckor om året, det är 8 timmar jag spenderar i skolan VARJE dag, och det är 1520 timmar om året! Som om inte det var nog så måste man ju plugga hemma också (!!) för de 8 timmarna man spenderar i skolan varje dag ska gå åt till att lyssna på genomgångar och eventuellt göra lite instuderingsfrågor... Det känns bara så hopplöst just nu. Och förutom alla de timmarna vi spenderar där så ska vi ju inte tala om allt vi behöver göra! När man frågar läraren hur i hela helvetet man ska hinna med allt när man har 200 prov samma vecka som man har 10 inlämningar så får man svar som "ta en sak i taget" eller "prioritera svenskan, det är viktigast", ja men det är inte så himla lätt när allt ska in samtidigt och det är i 8 olika ämnen!! -_-

I alla fall så ska jag inte ge upp nu, det är bara att bita ihop att fortsätta, men alla måste hålla med om att varje gång man tittar på sin "att göra lista" som är 7 mil lång så tappar man suget en aning...

På tal om att plugga så har jag ju spanskprov imorrn klockan åtta, jippi, det hade jag glömt, det kommer ju säkert gå super.. Önska mej lycka till haha!

Likes

Comments

​Hej allihopa! 

Eller allihopa... Lär väll inte ha så många läsare, särskilt inte i början! Men det spelar inte mej någon roll egentligen, jag skriver mycket för min egen skull. Anledningen till att jag skriver offentligt är för att det faktiskt kanske finns någon människa där ute som finner tröst i det jag skriver, eller glädje, eller igenkännande. Eller något annat som får personen att vilja fortsätta läsa. Jag vill också säga att ni inte ska tveka att kontakta mig! Det spelar ingen roll vad det handlar om, det kan vara psykisk ohälsa, bara för att ha någon att prata med, kost, träning, skolan, ja vad som helst egentligen :) 

Så, anledningen till rubriken är att jag faktiskt har bloggat innan men av olika anledningar slutat, men nu kände jag att jag har kommit till ett stadie där jag behöver det igen. Jag kommer försöka publicera något varje dag, antalet inlägg beror mycket på min sinnesstämning och om jag har något att skriva om. Det som kommer komma upp här kommer förmodligen till mesta del handla om vad som händer i mitt liv och mina tankar om allt möjligt. Men även inlägg om mode, träning, kost, studier och tips :) 

Hoppas att ni ska gilla det i alla fall! 

Hakuna Matata - Inga bekymmer för resten av dagen. 

Likes

Comments