Veien videre med Fysioterepeuten

Da var det igjen på tide og åpne dørene for nok en ny uke, en uke som heldigvis har vist seg å bli noe mindre hektisk enn først antatt. Likevel kan jeg vel ikke påstå at det blir en rolig uke.


I dag starter jeg uken min med en tur til fysioterapeuten min, noe jeg for første gang ser frem mot. Dette med tanke på at det faktisk har hendt positive endringer siden mitt siste besøk hos fysioterapeuten min, noe jeg håper vi kan bygge videre på.
Jeg håper at jeg i løpet av dette besøket hos fysioterapeut virkelig får kjenne på mestring, noe jeg ærlig må innrømme at jeg ikke har følt på en god stund.
Egentlig skulle tiden min i dag hos fysioterapeuten gå mer ut på å «lære meg selv avslapping», da gjennom massasje og avslapping. Vel, jeg kan vel bare si at jeg egentlig har ett litt annet håp for denne økten. Jeg håper på å finne noen gode løsninger i form av øvelser jeg kan gjøre for å styrke armen der den er nå i forhold til bevegelse og smerte.
Så da er det bare å krysse fingrene for at dagen i dag går veien, og at jeg sammen med fysioterapeut finner noen gode løsninger på nettopp det.
Noe som for meg kanskje er ekstra viktig denne uken, i og med at min fysioterapeut ikke er tilgjengelig resten av uken. Åh, nå kjenner jeg at jeg blir litt ivrig her, ivrig etter å finne flere veier videre når det kommer til de positive endringene som har hendt med armen.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229