UPOPULÆRE MENINGER

Jeg som alle andre bærer på mine meninger, meninger som garantert ikke treffer alle andre. Likevel, så er de mine meninger og slik jeg ser på ting og situasjoner. Du trenger overhodet ikke å være enig med meg, det ber jeg deg ikke om. Dette er mine personlige meninger, min måte å se på ting. Så her kommer mine «upopulære meninger».

AKTIV DØDSHJELP – Jeg er for aktiv dødshjelp og mener med det at Norge burde tilby aktiv dødshjelp til syke og svake som ønsker denne metoden for å avslutte sitt eget liv. Syke og svake mennesker benytter seg i dag allerede av en metode, en metode jeg personlig synes er grusom. Så hvorfor kan ikke Norge bare ta inn dette tiltaket og hjelpe syke og svake mennesker på mer human og «behagelig» måte.

ABORT LOVEN – Jeg er for at abortloven skal få være slik som den er. Det er ikke bestandig det passer med barn, noe som burde få være opp til hver enkelt å bestemme. Grunnen kan være så mangt. Det kan være voldtekt, barn som får barn, rusavhengighet, uforsiktighet, alkoholmisbruk osv. Uavhengig av disse grunnene, så mener jeg at hvorvidt barnet er ønsket. Ja, det burde være opp til foreldrene og ta avgjørelsen på. Det er ikke alltid det passer med barn, og sånn er det bare.
Ønsker du deg barn, så trenger du ikke benytte deg abort. Men la nå andre få bestemme over sin kropp og sitt liv.

JEG HATER KATTER – Helt ærlig så hater jeg katter. Ja, eller rettere sagt er livredd for dem.
Katter er det mest uforutsigbare dyret jeg vet. Plutselig hopper dem etter en snor du ikke ante at du hadde på jakken din, eller så setter de klørne sine inn under huden på deg mens du forsøkte å slappe av etter en lang dag. Æææ, nei katter er absolutt ikke ett kjæledyr jeg kunne tenkt meg. Dette samtidig som jeg setter pris på at kattene fanger musene som befinner seg i nærheten eller rundt huset.

RØYKELOVEN – Altså jeg elsker røykeloven. Det er mye koseligere å kunne gå på kafe eller befinne seg i parker, nå som røykeloven eksisterer. Røyk lukter helt grusomt og legger ett skydekke av tung luft som du ikke får puste i. Røykeloven kunne for min del blitt enda strengere.

MCDONALD – Jeg liker overhodet ikke maten fra McDonald, og synes det meste smaker likt uavhengig av hva du bestiller. Ikke akkurat dit jeg drar om jeg er sulten og fikk bestemme hvor vi skulle spise.

KOMMUNEVALG OG STORTINGSVALG – Jeg forstår ikke de menneskene som stemmer på samme partiet under både kommunevalget og stortingsvalget. For meg er disse to valgene helt forskjellig. Jeg stemmer stort sett aldri likt, om ikke det ganger bygda vi bor i samt hva jeg ønsker at skal opprettholdes i Norge som land.

LENGRE SKOLEGANG – Jeg mener at det burde vært lengre skolegang, eller andre opplegg for ungdommene som går ut av 10 klasse. De fleste aner ikke hvilke retninger dem ønsker å ta, ei heller hva dem ønsker å jobbe med som voksen. Noe som sier seg selv at ikke alle er klar for i den alderen.

Liker

Kommentarer

SuperheltMamma
SuperheltMamma,
Denne ideen tror jeg at jeg skal låne av deg. Smart å skrive slike innlegg.. Takk 😊nouw.com/superheltmamma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229