TOTALT UTSLITT

Øynene er tunge, gjespene kommer som perler på en snor og tårene triller nærmest om kapp med de mange gjespene som presser på. Altså, totalt utslitt er jeg.

I dag har jeg nemlig vært hos fysioterapeuten min på en noe tøff økt, kroppen føles helt mørbanket ut. Noe som jeg kjenner både på godt og vondt. Det er deilig at kroppen fungerer, altså at jeg kan kjenne min egen kropp. Likevel er det ikke fult så behagelig at man føler seg totalt utslitt etter noen øvelser og litt massasje. Ja, nå skal det også sies at jeg hadde meg en kort shopping runde med min bestemor etter timen min hos fysioterapeuten. Likevel er ikke det noe jeg bruker å reagere slik på, ei heller noe som er uvanlig at jeg gjør når jeg først har kommet meg inn til byen. Vi bor jo ett stykke unna byen, så når man først er der. Ja, da er det greit å få unnagjort ukeshandelen og litt sånn.
Vel, det var kanskje ikke noe jeg skulle valgt å gjøre akkurat i dag, men lite visste jeg at kroppen min ville reagere slik.
Så i resten av kvelden skal jeg nyte sammen med en legobyggende 5 åring som stolt kommer å viser frem de kule bilene og dinosaurene han bygger. Han har altså blitt en reser i legobygging. Lykke i leiren her altså. Det er noe magisk med denne legoen, altså den kan dra både Kasper og mammaen langt inn i eventyrland. Ett land bestående av gigantiske dinosaurer som flyr over mursteiner
(som 5 åringen selv sier).Her er det ingen grenser for hva som eksisterer, altså rosa elefanter med «kaffekopper» over hele kroppen. Ja, her er det fantasi i full sving, vertfall en halvtimes tid til !

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229