Toalettbesøk og tisseuhell

I dag tidlig sto jeg og pusset tennene mine som vanlig etter at jeg hadde inntatt frokosten. Kasper kom stormene inn mens han trippet rundt meg, som om jeg var ett juletre og ropte «jeg må tisse, jeg må tisse». Så bra du kom inn på badet da, doen vet du jo hvor står.

Han fortsatte å løpe rundt meg og rope, jeg hevet stemmen litt og sa nok en gang doen står der ta nå å kle av deg og sett deg på do før det går galt !
Kasper fortsatte, han hoppet formelig rundt meg mens han ropte, mamma jeg må tisse nååååå …
Jeg begynte å kjenne på at frustrasjonen tok mer og mer over styringen, og hevet stemmen nok en gang. Kan du ikke bare sette deg på do da ?
Kasper stoppet opp og så på meg med de mest trillrunde øynene, før han la til «skal jeg sette meg på do med trusa på da ?». Jeg visste ikke om jeg skulle le eller gråte, hadde han virkelig ikke fulgt med på noe jeg har sagt ? Eller hadde jeg helt seriøst stått og snakket med meg selv i 7 minutter ?
Jeg bøyde meg mot han og spurte forvirret, men rolig. Har ikke mamma sagt at du måtte kle av deg og sette deg på doen, sa ikke mamma at det var bra du kom inn hit når du måtte på do.
Da smilte han lurt mot meg og sa «jo det sa du, men da var du så sint og mine ører hører jo bare på mamma sin glade stemme. Visste ikke du det eller ?».
Men nå må du gå på do lille venn sa jeg med den mildeste stemmen jeg fant, da snudde han seg mot meg og så lurt på meg før han utbrøt «men mamma nå snakka du for mye, så nå må du finne frem vaskekosten og en såpe som tar bort alt tisse mitt fra gulvet».

OMG!

Jeg er virkelig takknemlig for at ikke alle dager er like, for stort verre start på morgenen kan vi vel ikke komme bort i. Ja, eller kan vi det ?
Heldigvis, bank i bordet x 3 så har jeg ikke ett barn som er spesielt trassig om morgen, eller barn som slår seg vrang. Det har jeg faktisk aldri opplevd noen gang. Da selv ikke om vi skal rekke ett tidlig fly klokken 4 om morgenen. Så der er jeg heldig, vel det vil si han er ikke vrang om morgenen, men så fort det har passert noen timer på dagen så begynner det. Haha, mammalivet !

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229