Sommertips – Kristiansand

De beste sommerminnene har både meg og Kasper i fra Kristiansand, ett paradis for barn i alle aldere. Det at Kristiansand er kjent som «barnas by» er overhodet ikke feil gjennom våre øyne. For oss er det å reise til Kristiansand blitt ett must om sommeren, her er så enormt mange tilbud for barnefamilier og ikke nokk med at tilbudene er der. De respekteres også !
Så ønsker du å oppleve Kristiansand anbefales det virkelig på det sterkeste i fra min side. Jeg tenkte nå dele noen av aktivitetene du som småbarnsfamilier kan oppleve ved å legge ferien din til Kristiansand i sommer.

Dyreparken – Mange barn har garantert hørt om dyreparken i Kristiansand og hva den har å tilby. Her finner du noe for alle, da uavhengig om du er interessert i å besøke dyrene som bor der eller bare ønsker å oppleve aktivitetsområder som Ku toppen, Kaptein Sabeltanns verden, Kardemomme by og mye mer. Jeg kan nærmest garantere at ditt barn vi se på denne opplevelsen som ett minne for livet ! Det gjør vertfall Kasper.

Aquarama – Byr på fantastiske opplevelser innendørs. Er det en regnfull dag, eller en noe kjøligere sommer dag. Ja, da anbefaler jeg deg virkelig å ta turen hint. Her er barna i fokus, samtidig som du som voksen kan slappe av og nyte ett deilig bad.

Klatrepark – Ønsker du å legge ut på klatring sammen med barnet ditt, da kan jeg virkelig anbefale deg klatreparken. Jeg garanterer at du kommer til å ha en fantastisk tid der og gode opplevelser !

Vitenskapsenter – Har du ett barn som er opptatt av vitenskap, eller kanskje er litt ekstra nysgjerrig ? Ja, da kan jeg garantere at her vil barnet virkelig få utløp for det barnet ditt undrer over.

Museum for barn – Du trodde kanskje ikke at barnet ditt ville finne ett museum interessant ? Vel da har du ikke besøkt disse : Barnas kunst museum, Kristiansands kanonmuseum, Gimle gård, Odderøya Museumshavn og Kristiansands museum. Her er det virkelig tilpasset for barn og aktiviteter. Jeg tror kanskje til og med du som forelder vil få deg en overraskelse.

Innendørsaktiviteter – Noen dager er det deilig å bare befinne seg under tak og ha en hyggelig innedag, da kan jeg virkelig anbefale deg disse aktivitetene : Leos Lekeland, Vilkatt Gokart, Lucky Bowl Kristiansand, Skyland Trampolinepark og Planeten Pluto.

Kristiansand har mye å by på, deriblant også fantastiske badeplasser, du kan blant annet bade midt i byen. Hvor fantastisk er ikke det ?

Bystranden i Kristiansand – Er kanskje min favoritt, her kan man ta seg en pust i bakken etter en liten shoppingrunde på en varm sommerdag og bare la barna kose seg i vannkanten.

Baneheia – Her er det flere ulike badeplasser som virkelig er fantastiske mellom alle trærne.

Hamresanden – Er definitivt min favorittbadeplass, her er det langrundt og trygt å ta med sine søte små. Det er også flotte områder for å bygge sandslott å leke både i gresset, sanden og i vannet. Helt perfekt og etter min smak !

Som du sikkert allerede har forstått så anbefaler jeg virkelig Kristiansand som en plass å legge ferien sin til. Her kan du virkelig bare nyte det å eksistere.

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
der er det så fint 😊nouw.com/livetmitt93
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229