På innsiden av mine mest private bilder

Er det noe jeg virkelig holder privat, ja så er det mappen min på dataen som heter «Gamle Bilder».
Inni denne mappen skjuler jeg bilder fra oppveksten min, samt bilder fra ungdomstiden min. Og bildene … Ja, de er kanskje ikke de jeg mest stolte av.
Jeg er vel kanskje heller flau over dem, og aller helst skulle ønske jeg hadde slettet dem for lenge siden. Likevel så er det nok en grunn for at jeg har valgt å ta vare på akkurat disse bildene, en grunn som bare enda ikke er helt klar for meg.
Til tross for at dette ikke er de bildene jeg er mest stolt over å eie, så velger jeg å dele ett lite utdrag av dem her. Nå er det jo helt klart at jeg overhodet ikke kommer til å dele alt, da mappen er ganske stor og lysten ganske liten. Men hvem vet, kanskje det dukker opp flere «pinlige» bilder etter hvert ?
For meg er det viktigste med å dele slike bilder at jeg kan stå inne for dem jeg deler, noe jeg selv etter mye om og men føler at jeg kan med disse.

Disse bildene her ble tatt da jeg sammen med min Oldemor, Bestemor og Onkel var på ferie i Tyrkia. En ferie jeg minnes tilbake på med ett smil om munnen, vi hadde det så koselig !
Jeg minnes den fletten jeg har rundt hodet, som ble flettet av kelneren som på det ene bildet står ved siden av meg.

Disse bildene er også tatt under samme ferien. Bildene viser min kjære bestemor og draget hun hadde på menn. Hehe neida. Bildene minnes jeg godt at det var jeg som ba om, fordi jeg selv ikke ønsket å være foran kameraet.

Vel, disse bildene her er tatt av mine «mesterverk» på kjøkkenet hjemme hos pappa. Jeg hadde nemlig en kort periode fått for meg at jeg skulle bli kokk ! Jordbæret minnes jeg også godt hvor stolt jeg var over, siden jeg fant det som var hjerteformet. Det måtte jo bety noe (håpløsromantikker som 13 åring).

Her ser dere meg i skikkelig kjent stil som barn. Jeg elsket å kle meg ut i Pippi kostymet mitt, samtidig som det morsomste jeg visste var å tyvlåne «litt» leppestift av farmor. Hun merket jo ikke det, så diskre som jeg var. Det siste bildet viser meg sammen med min lillesøster og farmor på flyplassen i Bodø. Her er jeg ikledd den jakken jeg hatet som barn !

Her er ett bilde av meg og noen av mine nærmeste venner på den tiden, venner jeg i dag nærmest ikke har kontakt med. Likevel venner jeg bære gode minner sammen med !
Samtidig som du får en liten sniktitt på min identitetskrise.

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
må ha litt slike bilder og alt kan ikke deles 😊nouw.com/livetmitt93
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229