OVERRASKELSE

Jeg har lagt meg litt i sengen for å lytte på regnet som plasker utenfor soveromsvinduet, det er en helt magisk lyd i mine ører. Jeg vet ikke om jeg er helt «ute», men det å ligge i sengen og lytte til været. Ja, det elsker jeg. Det gir meg en merkelig stemning i kroppen, en stemning jeg liker.

I dag bærer jeg ett smil om munnen, helt ubevisst merket jeg det da jeg passerte speilet. Jeg smiler og har det faktisk godt med meg selv. Energien min begynner å komme seg tilbake igjen, deilig !
Jeg merker at jeg har savnet dette, altså det å kunne føle på lykken over små bagateller. I dag vet jeg at det vil bli en bra dag, det har jeg bestemt meg for.
Kasper er i barnehagen og koser seg garantert sammen med både ansatte og barn. Likevel vet jeg at han i dag vil få seg en stor overraskelse når han kommer hjem. Jeg har nemlig allerede lagt noen helt spesielle planer for dagen. Planer jeg ikke har inkludert Kasper i, nettopp fordi jeg ønsker å overraske han. Det har han behov for nå som hverdagen er litt tyngre enn den bruker. Vi trenger å sammen komme oss ut og oppleve litt morsomheter, akkurat slik som jeg har planlagt at vi skal i dag. Hva det er meg og Kasper skal finne på i dag, vil jeg komme tilbake med senere. Åh, som jeg gleder meg til å fortelle han at vi i dag skal gjøre noe jeg vet at han virkelig ELSKER !

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229