OVERBESKYTTENDE STORESØSTER - MERKELIG TENKER DU ?

I kveld bærer jeg to tunge øyelokk som en konsekvens av alt for få timer med nattesøvn. Jeg kan bare skylde meg selv, som ikke kom meg i seng før klokken 04.00 i natt. Overhodet ikke likt meg.
Vel, jeg har en god unnskyldning. I natt har jeg nemlig vært sjåfør for min lillebror, hans kjæreste og en felles venninne av dem. Skal si det kjennes på kroppen at man ikke er ungdom selv lengre, nesten litt tragisk og kjenne på den følelsen som 25 åring.

Med totalt 4 timer bak rattet for å hente 3 flotte ungdommer klokken 02.00 om natten. Ja, så vil jeg herved gi meg selv tittelen «verdens beste storesøster». Ja, såpass ydmyk er jeg faktisk. Hehe.
Jeg bærer et ganske overbeskyttende bånd til min lillebror, kanskje litt overdrevent overbeskyttende for mange. Det ikke alle vet er at min overbeskyttelse ovenfor min lillebror har sine grunner. Jeg bærer nemlig på en enorm dødsangst ovenfor ham, noe jeg har gjort siden han var 3 måneder. Merkelig tenker du ?
Vel, det er egentlig ikke så merkelig. Jeg har nemlig funnet min 3 måneder gamle lillebror livløs og blå i sengen. En hendelse som har satt dype spor i hjertet mitt og med det også preget mitt liv og bånd til ham. Det har på mange måter knyttet meg ekstra til min lillebror. Jeg føler en trang over å passe på han. Ved å passe på han mener jeg ikke å overvåke han, så crazy er jeg ikke.
Likevel så setter jeg pris på de gangene han ber meg om å være sjåfør fremfor en kompis. Jeg trives med å få lov til å passe på han. Jeg trives med å få lov til å være storesøster.
Vi har bestandig hatt et sterkt bånd, min lillebror og meg. Et bånd jeg er takknemlig for at han selv som ungdom ønsker å ta vare på, for det er overhodet ingen selvfølge. Så det at jeg i natt fikk lov til å hente han, ja det setter jeg umåtelig stor pris på til tross for at det gikk utover nattesøvnen. Haha.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229