ØNSKER JEG MEG FLERE BARN / SPØRSMÅL OG SVAR

Er det noe jeg ofte opplever å få spørsmål om av venner. Ja, så er det om jeg ønsker meg flere barn, eller om Kasper ønsker seg søsken. Spørsmål som kanskje faller seg naturlig at kommer nå som Kasper begynner å bli større, vel her kommer svar på spørsmål om nettopp dett med barn. Kasper har også svart på noen spørsmål om han ønsker seg flere søsken. Så da setter vi bare i gang, med nok en runde med spørsmål og svar.

👶 ØNSKER DU DEG FLERE BARN ? Nei, jeg er egentlig ganske fornøyd med å «bare» ha ett barn og elsker det at jeg kan vie all min tid til min sønn og følge han opp. Dessuten har jeg ingen fast partner akkurat nå, noe som ville gjort det hele vanskelig. For er det en ting som er sikkert. Ja, så er det at om jeg en gang i fremtiden skulle ønske meg flere barn. Ja, da skal jeg ha en fast partner, en partner som også bærer på det samme ønsket. Men sånn som ting er nå, så kunne jeg overhodet ikke ønsket meg flere barn.

👶 ØNSKER DU DEG GUTT ELLER JENTE OM DU SKULLE BLI GRAVID IGJEN ? For meg så spiller kjønnet ingen rolle om jeg skulle bli gravid igjen. Klart det ville vært koselig med en av hver, samtidig som det hadde vært koselig med nok en gutt. Det eneste som hadde vært viktig for meg med ett eventuelt nytt barn. Ja, det er at barnet har det bra og ikke om kjønnet «passer» meg eller ikke. Så hvilket kjønn et nytt barn skulle ha spiller ingen rolle for meg, så lenge babyen har det bra.

👶 HVA SKULLE DITT NESTE BARN HETE OM DET BLE EN JENTE ? Om jeg skulle få en jente og fikk bestemme navnet helt selv. Hadde jeg nok valgt navnet Selma eller Wilma. Jeg Elsker virkelig disse to jentenavnene.

👶 HVA SKULLE DITT NESTE BARN HETE OM DET BLE EN GUTT ? Om jeg skulle få en gutt og fikk bestemme navnet helt selv. Hadde jeg nok valgt navnet Leander eller Sindre. Jeg elsker virkelig disse to guttenavnene.

👶HVA TENKER DU OM FLERE BARN I FREMTIDEN ? Akkurat nå står ikke flere barn i tankene mine, men man vet jo aldri hva fremtiden bringer. Men som sagt ikke noe jeg kunne tenkt meg akkurat nå.

👶 HVA TENKER KASPER OM OMKRING FLERE SØSKEN ? Kasper sier at kunne tenkt seg en bror eller søster, men aller helst en levende hund som ikke er en bamse. Haha.

👶 SKULLE KASPER HELST HA ØNSKET SEG EN BROR ELLER EN SØSTER ? Kasper sier at han helst skulle ønsket seg en storesøster som het Ine Sofie ( Ine Sofie er kusinen hans, som dessuten er yngre en Kasper).

👶 HVA ER KASPER SITT FAVORITT JENTENAVN ? Kasper sier at hans fineste jentenavn er Juni.

👶 HVA ER KASPER SITT FAVORITT GUTTENAVN ? Kasper sier at det fineste guttenavnet han vet om er Gilbert. Det skulle han ønske at han selv egentlig het.

👶 HVOR MANGE SØSKEN ØNSKER KASPER SEG ? Kasper sier at han ikke trenger noen søsken, men en levende hun som ikke er en bamse hadde vært fint. Haha.

Liker

Kommentarer

andreacharlotte
andreacharlotte,
Haha, morsomme svar fra Kasper 😂nouw.com/andreacharlotte
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229